Még mindig az XPERIA a legjobb telefon?
1.HTC(One X)
2.Sony(Xperia S)
3.Apple(Egyértelmű)
Ha valakinek nem tetszik a válaszom ne a piros lefelé mutató kezet nyomja meg hanem hagyja figyelmen kívül ugyanis ez csak az én véleményem de nekem 8 hogy kinek milyen telefon tetszik.
1.Xperia S
2.HTC One X
3.Apple
Akinek tetszik a válaszom annak zöldmancs, a többiek meg hagyják figyelmen kívűl. Köszike. :)
Ha a méret a fontos, akkor tudom ajánlani azt, ami nekem van. (Biztos van ennél jobb is a SE Xperia-ák között.) Sony Ericsson Xperia Mini Pro.
Ezen van kihúzható QWERTY-billentyűzet, anélkül el sem tudnám képzelni, mert elég picike a kijelző. (Van billentyűzet nélküli sima Mini, de brrr, az borzalmas lehet. Legalábbis én imádok SMS-t, jegyzeteket, e-maileket pötyögni, hosszan, stb.)
Na, ezt garantáltan zsebre vághatod, lehet, hogy kicsit tömzsinek tűnik, de szó szerint belefér a markodba, nem "laptelefon". :D
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Most már tényleg úgy néz ki, hogy végleg be dobja a törölközőt a régi. Most már csak azt kellene tudni, hogy egyik másik kifejezés mit is jelent. pld. android?
No majd utána járok.
Az Android egy operációs rendszer. Ugyanúgy, ahogy egy számítógépen is lehet MacOS vagy Windows vagy Linux, az efféle telefonokra is kell valami kezelőfelület.
Az Android fejlesztője a Google, tehát beépítve tartalmazza a Google-dolgokat, pl. Gmail, GTalk, jól fut rajta a Chrome böngésző. Természetesen eszközfüggő is, mit fogsz futtatni, illetve rengeteg ingyenes és fizetős alkalmazást, programot tudsz letölteni és telepíteni az Google Play áruházból (korábban Android Market volt a neve).
Jól írja a Wikipedia: "A platform alapból támogat különféle multimédia formátumokat, legyen az zene vagy videó, ám a letölthető programok révén szinte alig van olyan média fájl, amelyet ne tudnánk megszólaltatni." :)
Sony Ericssonok előnye, hogy Android ketyeg rajtuk, ami -nem mellesleg- az egyik legszélesebb körben használt platform: sok fejlesztést, frissítést, programot eleve erre írnak; több dolgot tudsz beszerezni Androidra, mint pl. Blackberry op.rendszerére. Ez nem hátrány, sőőőt. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!