50 ezer alatt milyen androidos telefon a legjobb most?
Lehet használt, új, független, vagy akármilyen szolgáltatós, de mindenképp KÁRTYÁS.
Jelöltjeim:
Sony Ericson Live with Walkman
ZTE Skate
Huawei Ascend G300
Sony Ericsson Xperia NEO/ARC/RAY?
Iphone 3G S
Fontos lenne, hogy nagy kijelzője legyen, és 1Ghz körül ketyegjen a procija. Mindemellett 2-3 évig viszonylag jónak számítson, ezért fontos, hogy új legyen a piacon, vagy egy régebbi típus, amely mostanra 50 eFT alá került.
(Tudom, hogy 100 ilyen kérdés van, de az elektronikus eszközök világa ilyen, ezt a kérdést hiába tették fel fél évvel ezelőtt, mostanra teljesen új mobilok, és új árak vannak a piacon.)
Pont a zárójeles okfejtésed miatt nem fog egyik sem jónak számítani 2-3 év múlva.Sőt, hardveresen egyenesen sz*r lesz az összes felsorolt, és már csak emlegetni fogjuk őket, hogy "bezzeg akkor..."
A felsoroltjaid közül a Huawei G300, vagy az SE Arc.
nekem live-om van már fél éve, meg vagyok vele elégedve, semmi hibája nem volt még(kopp-kopp),hozzátartozik hogy nem nagyon szoktam alkalmazásokat telepiteni rá, eddig ment rá? igo, e-book reader,emlékeztető,és egy ébresztő mert a gyári egy kalap ..., a többiröl nem tudok nyilatkozni.
Üdv!
HTC Desire HD-t vettem. Megérte!
One V is ugyanez a kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!