Melyik szerintetek a legjobb GPS program iphone-ra?
Mit értesz GPS program alatt? Mert ugye ez így magában semmi :)
GPS-t használó programra gondolsz? Az rengeteg van sok kategóriában. Írd le mégis milyenek gondolsz?
Áhhá. Szóval erre mindenki más más választ fog adni, hiszen ki ezt szereti, ki azt.
Én sokáig igo-t használtam PDA-n akkor nagyon még nem is volt más lehetőségem. Szerettem, működött rendesen, nem volt gond vele. iPhone rá is tettem igo-t viszont ezt már nem jött be. Elég zsufoltnak tűnik nekem, bonyolult menürendszer
Áhhá. Szóval erre mindenki más más választ fog adni, hiszen ki ezt szereti, ki azt.
Én sokáig igo-t használtam PDA-n akkor nagyon még nem is volt más lehetőségem. Szerettem, működött rendesen, nem volt gond vele. iPhone rá is tettem igo-t viszont ezt már nem jött be. Elég zsufoltnak tűnik nekem, bonyolult menürendszer, stb.
Nnna akkor próbáljuk ki a tomtom-ot. ( Angliában elek és itt majdhogynem egyeduralkodó) és le is ragadtam. Halál egyszerű menü, VISZONYLAG jó térképek. Az ára már nem annyira jó.
Waze? Ingyenes, próbáld ki. Látod a többi waze felhasználót a térképen, és be tudsz jelenteni forgalmi infókat mint pl rendőr, dugó stb ezzel segítve a többieket. A térképeket a felhasználók szerkesztik!!! Nagyon pontosak hiszen a hibákat azonnal a telefonon be lehet jelenteni és azt valaki vagy akár te is tudod javítani. Viszont sok településen még csak a főbb utak vannak berajzolva
Én sokáig igo-t használtam PDA-n akkor nagyon még nem is volt más lehetőségem. Szerettem, működött rendesen, nem volt gond vele. iPhone rá is tettem igo-t viszont ezt már nem jött be. Elég zsufoltnak tűnik nekem, bonyolult menürendszer, stb.
Nnna akkor próbáljuk ki a tomtom-ot. ( Angliában elek és itt majdhogynem egyeduralkodó) és le is ragadtam. Halál egyszerű menü, VISZONYLAG jó térképek. Az ára már nem annyira jó.
Waze? Ingyenes, próbáld ki. Látod a többi waze felhasználót a térképen, és be tudsz jelenteni forgalmi infókat mint pl rendőr, dugó stb ezzel segítve a többieket. A térképeket a felhasználók szerkesztik!!! Nagyon pontosak hiszen a hibákat azonnal a telefonon be lehet jelenteni és azt valaki vagy akár te is tudod javítani. Viszont sok településen még csak a főbb utak vannak berajzolva. Ha tudom merre kell menjek akkor ezt használom a forgalmi infók
Waze? Ingyenes, próbáld ki. Látod a többi waze felhasználót a térképen, és be tudsz jelenteni forgalmi infókat mint pl rendőr, dugó stb ezzel segítve a többieket. A térképeket a felhasználók szerkesztik!!! Nagyon pontosak hiszen a hibákat azonnal a telefonon be lehet jelenteni és azt valaki vagy akár te is tudod javítani. Viszont sok településen még csak a főbb utak vannak berajzolva. Ha tudom merre kell menjek akkor ezt használom a forgalmi infók miatt. Minél többen használják annál jobb.
Viszont ha ismeretlen terepre megyek akkor tomtomnál maradok.
Szerintem. :)
Na ezt jól sikerült összehozni :) néhányszor véletlen rányomtam a válasz küldésére mert az iPhone állandóan javítaná amit írok. :)
Sebaj, katt mindegyikre hogy hasznos volt ;)
iGO: Friss térképek,átlátható menü.
Sygic: Friss szoftver,régi térképekkel.
Navigon: Átláthatatlan menü,NavTeq térkép(Magyarország nagyon rossz rajta,tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!