Melyik a legjobb GPS program Androidra?
Figyelt kérdés
Lehetőleg legyen ingyenes és full verzió.2012. máj. 1. 12:46
1/8 anonim válasza:
iGo a legjobb mind1 ki mit mond, nincs nála jobb.
nem pakolják tele 3d-s épületekkel, de mégis a városok épületeit 3d-ben látod és nem lassítja a programot az a sok sz@r. de ezek mellett benne van minden és még több is ami kellhet. eddig mindig odavezetett a célomhoz az androidos igo-m!
2/8 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, de a kérdező ingyenest keres. Ez is lehet ingyenes, csak nem "szabályos". :-)
3/8 anonim válasza:
iGO és google a barátod (ne marketból szedd ;D)
4/8 anonim válasza:
Attól függ mire akarod használni a GPSt.
Az iGo valóban jó program, de mutassatok már rajta légyszi egy geocaching funkciót, vagy túrista-út jelölést!
6/8 anonim válasza:
iGO, legjobb és könnyen kezelhető, frissíthető, módosítható.
7/8 anonim válasza:
Nekem a Sygic 13.11 verzió van meg, nagyon jól megy, talán még jobb mint az iGO is, magyar nyelv,hang ' én még nem láttam hibákat benne ahhoz képest hogy sok helyre vitt még. Persze az iGO is nagyon jó. Szerintem teljesen mindegy melyiket választod. Annyi hogy a Sygic jobban mutassa a térképet :D
8/8 anonim válasza:
Igo Primo
Ha sofőr vagy és nem akarsz elaludni dobd meg Jáksó funny-val :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!