Internetezésre melyk a legjobb telefon ebben az ár kategóriában?
Figyelt kérdés
40-50E Ft...2012. aug. 19. 00:47
11/14 anonim válasza:
Utolsó:
Egész pontosan MSM7227A, ami nem ugyanaz, mint a 7227, vagy a 7227T, mert az "A" már armv7-es.Az viszont igaz, hogy húzva van 800-ra 600-ról.Illetve hát az Adreno 200 is komolyabbat produkál, mint az elődökben.
Bár ez konkrétan semmit nem nyom a latban.
Egyébként látom, valakinek nagyon b*szta a csőrét, hogy itt páran joggal lehúzták az Ace-t.
12/14 anonim válasza:
Ja akkor bocsi, a GSMArena nem írta, csak azt, hogy MSM7227.
Hát igen az én válaszaim is 51%-on állnak.
13/14 anonim válasza:
Hellosztok!Tudom hogy kicsit későn kapcsolódok be ide,de nembírtam kihagyni!Na nekem Samsung GALAXY Ace készülékem van és teljesen megvagyok vele elégedve.Én is ilyen jellegű szakmában dolgozom és ajánlom még most is ezt a telót.Egy kicsit ajánlom felturbózni én felturbóztam és teljesen jól megy.Szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!