Samsung galaxy ace-ről mi a véleményetek?
A lényeg hogy jó fotókat/videókat készítsen,képszerkeszés,
néhány jobb játék,térkép, esetleg net pl:gmail,videomegosztók.Vagy ennél nem drágább de
jobb telefon esetleg létezik/jobban megéri?
Ezt ajánlották.
Eltalátad :)
Meg van már, és ennél maradtam!
Szerintem jò bár az aku tényleg hamar merül huzamosabb használattól, de nagyon szép képeket csinál!!! :D
És a játékok többségét is jól viszi.
De Köszi a választ! :D
Az ace szép képeket csinál?
Annyiért olyat is kaptál volna ami hd videót is tud felvenni és android 4 is van rá, pl. xperia ray stb.
De mondjuk az is érdekes, hogy a t-mobile ilyen akciót hirdet:
Nyerj egy mini coopert, csak már vigyétek el a fos galaxy y-t és a galaxy ace-t a raktárunkból...
eközben sorra baxxák ki a sony telefonjait a kínálatból, pl. xperia ray.
Alig nyalják a samsung hátsó felét...
Köszike! ^^
Mondjuk a drágát azt nem vitatom... -.-"
Tudom, hogy elavult a kérdés, de kérdező, ez most komoly? Annyit fáj megtenni, hogy beírsz googléba egy tesztet a telefonról??? Mellesleg írták Neked, hogy micsoda szar! Az alcatellel összehasonlítva:
Alcatel OT-995 - nagyobb, jobb kijelző (480x800, amíg aSamsungé csak 320x480. Az alcatel SZÉLTÉBE jelenít meg annyi képpontot, mint az Ace HOSSZÁBA. khm. ), emellett az Alcatel TFT-LCD, az Ace meg sima TFT. az Alcatelnek van HDMI kimenete is. a processzora nem hogy erősebb (Armv7 vs. Armv6) hanem magasabb órajelen is fut (a Galaxy 800 Mhz, az Alcatel 1,4 GHz). A grafikus gyorsítója is jobb (Adreno 205 vs. Adreno 200), frisebb rajta az android is. jobb videót vesz fel, ráadásul gyorsabban.
Gondolom azóta már le is cserélted azt a vackot, amit vettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!