Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia Tipo vagy Galaxy...

Sony Xperia Tipo vagy Galaxy mini 2?

Figyelt kérdés

Egy héten belül telefonvásárlásra kerül sor de nem tudom eldönteni melyik telefon legyen.A Tipo tudását ismerem nagyjából,de nagyon várom a mobilarénás tesztet ami még nem jött ki.A Mini 2-t teljes mértékben ismerem de ott elég nagy hátrány a 2.3-as android.Ugye a Tipoban már 4.0 van de csak msm7225A-s procival.Óriási különbségeket nem találtam,ezért lennék kíváncsi a nyomós érveitekre:D

Tipo (kiemelten 25.000 ft)

Mini 2 (szintúgy,30.000 ft)

2012. aug. 19. 21:09
 1/3 Ray Hunter válasza:
Hali. Tudni kell, hogy a belépőszintű okos telefonok esetében is a gyártók optimalizálják a szoftvert a hardverral. Tehát nem valószínű, hogy a fenti termékek esetén jelentős teljesítménykülönbséget/hibát tapasztalnál használat során. Az említett proci egy régebbi kiadás, nyilván ennyi pénzért nem egy erőművet kapsz, viszont a Tapioca (Tipo) is tökéletesen meg fog felelni arra a célra, amire a Samsungot használnád.
2012. aug. 25. 11:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben Tipo-t vennék.
2012. szept. 2. 15:02
 3/3 anonim válasza:
Nekem is pont ez volt a dilemmám, a tipot választottam, nem bántam meg!!! ;)
2012. dec. 1. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!