Samsung galaxy ace-ről mi a véleményetek?
A lényeg hogy jó fotókat/videókat készítsen,képszerkeszés,
néhány jobb játék,térkép, esetleg net pl:gmail,videomegosztók.Vagy ennél nem drágább de
jobb telefon esetleg létezik/jobban megéri?
Ezt ajánlották.
Az, hogy elavult, es tularazott. Fenykoraban sem erte meg. Az osszes telefon jobb nala ebben az arfekesben. En Alcatel OT 995-t ajanlanam legfokepp. Aceket eszik reggelire. Nezz utana.:-)
Bocsi ekezetekert.:-)
Egy rakás ..., konkrétan.
+ 1 szavazat az OT-995-re.
Én nem értek hozzá, de miért pontozzák le mindig ennyire mi olyan nagyon rossz benne.
Nekem spec csak a fent írtak a fontosak és nagyrészt ezt ajánlották, kezdetben minit néztem de...ezt néztem.
De én nem értek ehhez. L
Ha nem értesz hozzá, akkor miért nem hiszel a válaszolóknak?
Jó fotókat meg videókat akarsz?
Sony live with walkman pl. HD videófelvételt is tud olcsóbban stb.
Nem sokkal többért meg alcatel ot-995.
(Komolyan mit vársz egy olyan telótól ami már lassaqn 2 éve jött ki?)
Kb. 100* jobb telefonok vannak nála, sok még olcsóbban is.
Sony Live with walkman, Xperia ray, alcatel ot-995.
Ha meg nem gond a kisebb kijelző , ami 3 coll akkor xperia mini vagy mini pro (nem a régi x10 mini).
Az ace-t meg nyugodtan el lehetne ma már felejteni.
Aki a Samsungot ajánlotta neked az vagy nem volt több 3 évesnél, ha mégis, akkor az értelmi színvonala nem haladta meg azt a határt.
Nem értem miért mennek az emberek busszal, illetve vesznek egyesek autót ha szekér is van a világon.
Ja, az kimaradt, ha mazochista vagy, mindenképp a Galaxyt válaszd.
Ha ennyiért fontos a kamera akkor Xperia Ray. Sok szempontból nem olyan jó mint az Alcatel OT 995, de ebben az árkategóriában kamerában veri a mezőnyt.
Az Ace meg felejtős, már legalább másfél éve. Biztos ide be fog futni pár Samsung fanboy akinek Galaxy Minin, meg Acen kívül még más nem volt a kezében, és agyon istenítik, de ne higyj nekik! Samsungot csúcskategória alatt kerülni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!