Mathew555 kérdése:
SE Xperia Ray vagy Samsung Galaxy S plus?
Figyelt kérdés
A Galaxy S plus 1,4 Ghz-s procival rendelkezik, na és a lényeg, hogy 4 colos Super Amoled kijelzővel, bár gyengébb kamerával, elsőre ezeket vettem észre. Ja és a Galaxy 15e-rel drágább.
Szóval ár/érték arányban melyik a nyerő?
2012. júl. 15. 12:53
31/32 anonim válasza:
Jaja, én már irtam, a kérdésre csak lehet elfogult vagyok, most az utóbbi néhány kommentet a te kukába dobós hozzászólásod miatt írtam, mert visszaolvastam, és nem hagyhattam szó nélkül! Amúgy sok embernek nem tetszik a super amuled, ezt máshol is olvasni, az én személyes véleményem szerint: gyönyörű. És még nagyon sok ember szerint az. Gondoltam leírok a kérdezőnek egy személyes véleményt tapasztalatot, mert nekem is jól esett mikor írtak! Amúgy még az is fel tud háborítani amikor az Alcatellel hasonlítgatják..
32/32 YourDestiny válasza:
Azt, hogy a szemétbe kell dobni, képletesen kell érteni, nem szó szerint. Nyilvánvaló, hogy minden hülye inkább eladná, ami nem tetszik neki, minthogy kidobná :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!