SE Xperia Ray vagy Samsung Galaxy S plus?
A Galaxy S plus 1,4 Ghz-s procival rendelkezik, na és a lényeg, hogy 4 colos Super Amoled kijelzővel, bár gyengébb kamerával, elsőre ezeket vettem észre. Ja és a Galaxy 15e-rel drágább.
Szóval ár/érték arányban melyik a nyerő?
Az S+ csak papíron jobb.
Kérdező: És azt észrevetted, hogy ezért a +15 ezerért még a led villanót is kispórolták az S+-ból?
"ár értékben a ray, viszont az S Plus sokkal jobb."
1-es fiam, leülhetsz.
Xperia Ray galaxy s plusokat reggelizik.
'' A "jobb" proci és a nagyobb kijelző nagyobb fgyasztást, tehát rövidebb akku élettartamot is jelent, így gondolkodj.. ''
Nem minden esetben, mert az amoled nem eszi annyira az akksit
Jah, tudom h nincs led villanó, sőt a ray-ben részletesebb a kijelző is, mert ugye 16:9-es arányú (854x480), és mivel kisebb a kijelző, jobb a pixelsűrűség, de félek, hogy tul kicsi a 3.3 col
A méret az egyéni ízlés kérdése, ebben mi nem dönthetünk. Láttam már olyat is, hogy valaki a Neo-ra ráfogta, hogy "túlméretezett lapát".
Kijelzője, kamerája, anyaghasználata jobb a Raynek.
Az S plus előnye a valamivel erősebb processzor és ahogy a nézem, neked a méret is. Viszont ugyanilyen tudású tepsiből van olcsóbban is (Alcatel OT 995).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!