Milyen telefont kéne vennem? Körülbelül 70000-90000 Ft van rá pénzem
Mit ajánlanátok?
Most egy HTC Mozart 7-em van tehát most kiszeretnék próbálni egy Androidos telefont is szóval most csakis zöld manóban gondolkozok. Nem tudom,hogy mit kéne vennem, nem kell,hogy új legyen tehát lehet egy régebbi konstrukciójú telefon is csak jó legyen és azért bírja a dolgokat.Olyan kéne amit esetleg jövőre elbírok adni vagy ha úgy esik akkor megtudok tartani úgy 2 évig,hogy ne röhögjenek ki.
Sony Xperia P 90 körül van, ezt érdemes megvenni.
Yupiter
Xperia S-meg elsárgul a kezemben az azért elég gáz :D Mert ugye vannak olyan gondjai szegénynek.
Eddig nagyon Sammsung Fan voltam mert nem igazán ment le az ára évek alatt,de most az s2 már elavultnak számít...
De akkor lehet,hogy tényleg Xperia S lesz belőle
Akkor viszont nagyon szépen köszönöm a kommenteidet.
Még egy kérdés. Látom otthon vagy Sony téren :D
Meddig bírja az aksija? mert hallottam róla olyan dolgokat,hogy fél nap alatt lemerült.Mert én használtan venném meg ugye é nem szeretnék félre nyúlni... Ja és mennyire karcálló a képernyő?
Huzamosabb ideig nem használtam, így közvetlen tapasztalatom nincs, de ha folyamatosan játszol vele, valószínű, hogy le lehet meríteni fél nap alatt - ahogy bármelyik másik telefont is. De a gyors merülésen sok esetben egy újratelepítés és akkukalibrálás is segíthet.
A kijelző nem gorilla glass, de karcállónak mondják, mindenesetre átlagos használattól tuti nem fog karcolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!