Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SE Xperia Ray vagy Samsung...

Mathew555 kérdése:

SE Xperia Ray vagy Samsung Galaxy S plus?

Figyelt kérdés

A Galaxy S plus 1,4 Ghz-s procival rendelkezik, na és a lényeg, hogy 4 colos Super Amoled kijelzővel, bár gyengébb kamerával, elsőre ezeket vettem észre. Ja és a Galaxy 15e-rel drágább.

Szóval ár/érték arányban melyik a nyerő?

2012. júl. 15. 12:53
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg egy LG Optimus 2x?
2012. júl. 15. 21:03
 12/32 anonim ***** válasza:
Nem rossz, jól néz ki, 2 magos..de én nem vennék Lg mobilt
2012. júl. 15. 22:34
 13/32 anonim ***** válasza:
2012. júl. 15. 22:36
 14/32 YourDestiny ***** válasza:
2X-et ne, véletlenül se!
2012. júl. 15. 22:51
 15/32 anonim ***** válasza:
2x maga az antikrisztus, verd ki a fejedből. Akkor inkább már xperia arc vagy arc s
2012. júl. 15. 23:29
 16/32 anonim ***** válasza:

A 2X papíron jó, de amúgy egy nagyon-nagyon félresikerült darab.

Mobilos körökben egyik iskolapéldája annak, hogy hogy lehet tönkrecseszni egy jónak kinéző telefont.

LG-t 4X alatt kerüld!

2012. júl. 15. 23:31
 17/32 A kérdező kommentje:

Akkor alaposan melléfogtam :)

Jo akkor maradok a Galaxy S+ nál.

Szóval a gyorsabb proci nem viszi gyorsabban az ICS-et?

Bár láttam videót a Ray-ről, hogy elég szépen szaladgált rajta a rendszer, de láttam olyat is, hogy akad :/

2012. júl. 16. 09:06
 18/32 anonim ***** válasza:

Szia én nagyon sokat gondolkoztam, hogy a SGS+ -t vegyem e. Leginkább a vaku miatt. De egyátalán nem bántam meg! Erős proci, gyönyörű nagy Amuled kijelző, az akksi elég jól birja /1650/ közepes használat mellett /wifi, telefonálás, zene/ nekem 2-3 napig bírja, és ez elég jó a mostani akku-idő átlaghoz képest. Nagyon ritka az olyan HD játék ami el ne indulna! Az anyaghasználat 1.osztályú, nekem még 1x sem akadt, vagy fagyott ki, persze oda kell figyelni, hogy miket pakolsz rá mert van sok hulladék alkalmazás ami megbolondíthatja a telefonokat..Én nagyon szeretem, Ja és a vaku még 1x sem hiányzott szóval nem bántam meg, hogy megvettem :D Negatívumot nem tudok rá mondani, esetleg annyit, hogy reggelre nem főz kávét XDD

Your Destiny: A Super Amuled gyönyörű és élethű, de ha zavarja a szemedet vegyél fel egy napszemüveget ;) Úgy majd olyan „szép” fakó lesz mint a többi nem amuledes teló :D

Nem akarlak befolyásolni, csak gondoltam leírom a személyes tapasztalataimat, ha kérdésed van irj nyugodtan.

2012. júl. 16. 11:08
 19/32 A kérdező kommentje:

Jah igen, jo teló az, csak mint irtam, drágább, és nem tudom, megéri e drágábban vennem, mikor a Ray is tud annyit, vagy legalábbis majdnem annyit, nem tudom, mennyit tesz az a + 400 Mhz, de kijelzőben mindenképp amoledet szerettem volna venni, mert sztem is az a legjobb, de a sony-nak jo az ára, és majdnem annyit produkál, mint a galaxy, ugyh ez egy dilemma :)

esetleg ha össze tudnék rá vakarni annyi zsét, talán nem gondolkoznék és vinném a galaxy-t...

2012. júl. 16. 11:45
 20/32 anonim ***** válasza:
Persze, érthető..haveromnak sima s van, használtan került hozzá 2 éve, és semmi baja, egy másik ismerősnek ilyen s+ van, ő is dicsérte, elkértem tőle és nagyon megtetszett. Összegyüjtöttem rá és rendeltem is T-éktől webshopon, 10%-os kedveznénnyel, ami még most is él, pont tegnap néztem :) Amúgy a sony is biztos jó teló, szerintem egyikkel sem jársz rosszúl :)
2012. júl. 16. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!