Jó a Samsung wave 3?
Jolinar úgy értette, hogy hülye, aki beruház rá.
Egy: túlárazottan árulják.
Kettő: Még az S2 sem egy olyan nagy pukkantás a kategóriájában, azzal is vannak gondok.
Most, hogy a Sony Megvette az Ericssontól a maradék, kisebbségi részvényeket, csak annyi fog változni, hogy SONY felirat lesz a telefonokon, hisz eddig is ők terveztek-gyártottak, az ericsson az utóbbi években már semmit nem csinált.Ezért vásárolta ki a sony őket.
Jolniar: Hagyd rá, majd papolunk neki, ha 2 hét múlva jön azzal, hogy szar az S+-om mit tegyek?! kérdésekkel.
Kérdező: Ha nagyon kell vedd meg, attól függetlenül, hogy rajtunk kívül még vagy 6 ember tuti nem ajánlja, ha esetleg ír ide.
Mert ezért vagyok itt. A Samsung vagy rossz telefonokat árul, vagy átlagos telefonokat árul kétszeres áron, sokan pedig még így is meg akarják venni. Nincs könnyű dolgom, hogy a sok korlátolt embert lebeszéljem ezekről az ipari hulladékokról - megjegyzem, veled sem könnyű, no offense.
Már leírtam, az S+ is ugyanolyan szemét, mint a Wave 3, de én itt feladom, ha ennyire kell, állj be a sorba.
Kérdező:
A wave 3 jó lenne...egy android OS-sel, vagy egy WP7.5-tel a fedélzeten, nem a badával.Nekem is baromira bejön, hogy félig le kell húzni az egész házat a középső keretről egy akksi cseréért, de az OS optimalizálatlansága miatt, és úgy amblock a bada értelmetlensége miatt nem éri meg.
Az vesz Badás "okostelefont", akinek okostelefon kell, de nem ért hozzá.
150ezret nem kell kiadni egy telefonért, teljesen felesleges, lásd: én pl. egy 45 ezres HTC Desire-rel tolom az ipart, mert ugyanazt tudja ennyiért, mint egy 100 ezres telefon ugyanezzel a rendszerrel.Nem beszélve róla, hogy root után rátoltam a RunnyRom6-ot, sense 4.0-val, és már HD-ban is vesz fel a kamera és a zenelejátszóban van beats audio, konkrétan ugyanazt tudja, mint egy sensation, csak kisebb.
Újan, jó árban a sony-ericssonokon kívül nem érdemes venni mást, mert túlárazott, ár-érték arányban nem éri meg.
Akku gondok: Azt megnézném, hogy a li-ion akksik 99,9%-os hatásfokánál mikor csinálnak jobb telepet.:D
A razr desing óta kezdetét vette egy vékonysági verseny, de ez 2011-gyel lejártnak látszik, mert most jönnek ki majd a vaskosabb modellek.Ha meg nem, akkor ott a Mugen Power Extended battery pack, pót hátlappal a nagyobb akksinak.
Jolinar meg minden bizonnyal okkal kapja fel a vizet ezeken, gondolom, mint ős gyk-s, nem egy fanboy háborúban vívott már véres harcot, és a nagy csatában meglazultak az idegei. :D Gondolom én.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!