Melyiket választanád, ha választhatnál? ZTE vagy NOKIA?
Figyelt kérdés
ZTE Arizona jellemzők: [link]
ZTE Blade jellemzők: [link]
Nokia c5 03 jellemzők: [link]
2012. márc. 16. 19:01
1/6 anonim válasza:
Egyiket sem!
Esetleg ingyen a Blade kellene!
2/6 A kérdező kommentje:
miért? :O
2012. márc. 16. 19:41
3/6 A kérdező kommentje:
vagy esetleg milyen telefont választanál. Amiben van wifi normális képeket lehet vele csinálni, normális is a telefon és micro sd kártya jó bele .. nem feltétel az érintő képernyő :)) én ezt a 3 telefont találtam "értelmesebbnek" esetleg ezeknek a feltételeknek megfelelő más telefonokat is szívesen látok :) mondjuk az ára ne legyen csillagos egekben! :)
2012. márc. 16. 19:44
4/6 anonim válasza:
36.000 Sony Ericsson Xperia Live with Walkman. Az egyik legjobb ár/érték arányú készülék mostanság, és még egy jó darabig az is lesz.
Viszont ezek közül egyiket sem ajánlom, gyenge, elavult processzor jellemzi őket.
5/6 anonim válasza:
Nokia ingyen sem kéne, ZTE-nek meg eddig csak gyenge telói vannak, SE Live 36k-ért, vagy SE Xperia Mini 40k-ért.
Esetleg kicsit drágábban SE Xperia Neo/Ray vagy Motorola Defy
6/6 anonim válasza:
Egyértelműen Live. Ha érdekel esetleg egy személyes leírás, itt leírtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!