Ha nyernél egy utat és választhatnál, hogy Japánba utazz vagy az Amerikai Egyesült Államokba melyiket választanád és miért?
Figyelt kérdés
Szerinted hol van több látnivaló? Melyik az érdekesebb? Voltál már mindkettőben, és melyik tetszett jobban, miért?
Mennyi pénz kellene hozzá, hogy elutazzon valaki Japánba illetve USÁ-ba? Tervezed, hogy elmégy? Melyikre vagy jobban kíváncsi?
2010. okt. 22. 15:06
4/15 anonim válasza:
Utálom amerikát, Japán viszont egy álmom. Egyértelműen oda. De oda csak akkor menjen az ember ha milliomos vagy nem akar sokáig ott maradni mert nagyon drága mulatság.
5/15 anonim válasza:
Japánba, mert nem szeretem Amerikát.
6/15 anonim válasza:
Amarika,sokkal több látnivaló van
7/15 anonim válasza:
Utolsó, ezt azért nem gondolhattad komolyan:)
8/15 anonim válasza:
Japán. Hagyományok és történelem. Az Amerikai Egyesült Államokban nagyon gyönyörű helyek vannak, de valahogy nem:/
9/15 anonim válasza:
Japánba, mert Amerikába könnyebben el lehet jutni saját erőből is.
10/15 anonim válasza:
Én mindkét országba szeretnék eljutni, de ha nyernék egy utazást akkor Japánt választanám. Szerintem érdekesebb lehet egy teljesen más kultúrába bepillantani, az USA azért nem annyira különleges..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!