Ha nyernél egy utat és választhatnál, hogy Japánba utazz vagy az Amerikai Egyesült Államokba melyiket választanád és miért?
Szerinted hol van több látnivaló? Melyik az érdekesebb? Voltál már mindkettőben, és melyik tetszett jobban, miért?
Mennyi pénz kellene hozzá, hogy elutazzon valaki Japánba illetve USÁ-ba? Tervezed, hogy elmégy? Melyikre vagy jobban kíváncsi?
Japánba... A kultúra miatt (Amerikának hol van? 500 évért nem megyek ki), az ételek miatt (sushi meg mochi :P), az emberekért (kíváncsi vagyok a Tokyo utcáin sétálgató méteres masnit viselő diákokra :D), az ünnepeket megnézném, animék, elmennék egy eredeti japán karateedzésre (én is űzöm, kíváncsi vagyok, ott hogy tudnék helytállni), és még millió más ok miatt is.
Amerikában lehet, hogy kolbászból van a kerítés, de hamburger itthon is van, a gettók nem vonzanak, és úgyis már mindent tudunk róla (túlozva persze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!