Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha választhatnál hogy melyik...

Ha választhatnál hogy melyik hónapba szülj, és melyik évszakban legyél utolsó idős terhes, akkor melyiket választanád, és miért?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 15:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

ez egy nagyon jó kérdés..

valamikor amikor meleg van mert nagy pocakkal papucsba lépni csini szandálba ugrani jóval egyszerübb mint csizmát húzni hótaposót bakancsot kötni.

kevesebb ruha is kell de nyáron hetente nst miatt meg is kell jelenni szóval venni kell pár ruhát.

szültem már októberben is még sportcipős melegpulcsis időszakban azzal elégedett voltam nem volt dögmeleg.

2011. febr. 28. 16:01
 2/23 anonim ***** válasza:

Április, május, szeptember.

Se nem túl hideg, se nem túl meleg. Rosszul vagyok a melegtől, hidegben pedig macerás nagy pocakkal öltözködni ezért nekem ezek a hónapok lennének a legideálisabbak.

2011. febr. 28. 16:05
 3/23 anonim ***** válasza:
én tavasszal, nyár legelején... juniban szültem, és kegyetlen volt a 40 fokban a nagy pocak! :S télen jobban lehet sztem viselni, csak ott meg a nagykabát a macerás...
2011. febr. 28. 16:06
 4/23 anonim ***** válasza:

16:05 vagyok

Most olvastam végig a kérdést. Utolsó idős terhes nem lennék szeptemberben mert akkor nyáron döglenék meg a nagy hasamtól.

Marad az április, május.

2011. febr. 28. 16:07
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Én januártól-októberig voltam terhes, nekem ez így tök jó volt. Elején, még a hidegben nem kellett terhesruhákat vennem, mert még kicsi volt a pocim, aztán nyáron, mikor már gömbölyödtem, akkor csak egy pár vékonyabb terhesrucit kellett beszereznem, és jó volt, hogy nem kellett magamra aggatni sok-sok vastag ruhát, szeptemberben még viszonylag jó idő volt, októberben elején pedig megszültem. De a baba szempontjából annyira nem volt jó, mert pont addigra mozdulhattunk ki, mire megérkezett a nagy hideg és egy kis babát sem könnyű beöltöztetni nagy, vastag ruhákba...és mire hozzátáplálhatunk, addigra meg nincs túl sok, fini gyümölcs...szóval én következőre egy tavaszi babát akarok. :)

De amúgy mindegyiknek megvan az előnye-hátránya.

2011. febr. 28. 16:07
 6/23 A kérdező kommentje:
16.07 es mintha magam olvasnám:)! Én is Januártól-októberig voltam terhes. Nyáron imádtam, ha túl meleg volt nem mozdultam ki, de az elmúlt nyarat, nem lehet túl melegnek titulálni:)! A kimozdulással nekünk viszonylag szerencsénk volt, mert most novemberbe voltak gyönyörű tavasz eleji idők! És legközelebb én is inkább tavaszi babát szeretnék, bár nagy pocakkal öltözködni... Hát érdekes lesz:)
2011. febr. 28. 16:15
 7/23 A kérdező kommentje:
irjatok még!
2011. febr. 28. 16:16
 8/23 anonim ***** válasza:
Én is nagyon jó időben szültem. Márciustól decemberig voltam terhes, nyáron még nem voltam túl nagy pocakú. Luca napján megszületett a lányom, és az első 3 hónapban, a legnagyobb hidegekben a lakásban nyitott ablaknál vagy az erkélyen szellőztünk, utána mikor jött a tavasz, és már nem volt olyan picike, akkor mehettünk világgá :) 8-9 hónaposan már mentünk nyaralni. Szerintem ennél ideálisabb nem is lehetett volna!
2011. febr. 28. 16:25
 9/23 anonim ***** válasza:
Én tavaly június végén szültem, pont mikor jött a hidegfront.Szülés szempontjából jó volt, utána sem kellett megpusztulni a melegtől. Az utsó 4 hetet nagyon nehezen viseltem, kegyetlen meleg volt. Szóval legközelebb úgy szeretném, ha novemberben vagy decemberben születne meg. (Férjem meg didereghet! :D)
2011. febr. 28. 16:34
 10/23 anonim válasza:
Kétszer voltam februártól novemberig terhes, most szeptembertől júniusig vagyok:) Én a nyári terhességet jobban viselten, most hogy már nagy a pocakom azért a csizma,bakancs felhúzása nem semmi mutatvány:)
2011. febr. 28. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!