Ha választhatnál hogy melyik hónapba szülj, és melyik
évszakban legyél utolsó idős terhes, akkor melyiket
választanád, és miért?
Az elsővel augusztustól májusig voltam terhes, ez tök jó volt. Télen még nem volt olyan nagy pocakom, a végén meg kellemes volt az idő. A másodikkal májustól januárig, na ez már nem volt olyan jó. A végén már a férjem kabátja is alig volt jó, a kismama kabátomat 8 hónaposan kinőttem, csak hótaposót tudtam felvenni, és a babával a levegőzés is kész macera!
Én inkább a kora tavaszra március április-ra, május elejére szavazok!
2011. febr. 28. 16:39
Én márciusban szültem a fiamat, és a következőt is így tervezzük, március-áprilisi érkezéssel. :) Így nyáron nem kellett még a pocak mellett a melegtől is szenvednem, a téli kabát alatt pedig mindegy volt, hogy van-e pocakom, vagy nincs. Nyáron ugyan kevesebb ruha is elég, de a 40°C borzasztó lehet nagy pocakkal...
2011. febr. 28. 16:43
Én most 3 hét múlva várom a kislányunkat, szerintem ez nagyon jó időzítés.
2011. febr. 28. 16:48
Elsőt december elején szültem, másodikat október végén, a harmadikat is így tervezzük: ősz vége - tél eleje, nekem ez nagyon bejött.
2011. febr. 28. 17:26
szülés: december-március
Fiam január eleji, lányom március eleji
nyáron nem volt nagy hasam, nem szenvedtem melegtől, köv nyáron meg már nem voltak újszülöttek.
2011. febr. 28. 20:32
elsőt-decemberben szültem, jó volt.
most márciusban szülök, ez is jó.
Én nyáron nem lennék nagy pocakos.Öltözni nekem nem macera.Jók a kabátjaim.
2011. febr. 28. 22:48
Az elsőt júliusban szültem, szörnyű melegben, de mégis nagyon jó volt így az egész terhesség. Most szeptemberre várom, a nagy meleget a kertben fogom tölteni a lányom medencéjében, vagy az árnyékban. Nem terhesen is nagyon jó volt eddig ez a módszer :)
2011. márc. 1. 08:45
Szia
Én Télen voltam mind a kétszer végidős. Az elsőt februárban, a másodikat januárban szültem. Nekem nagyon bevált, a harmadikat is téli gyereknek tervezzük :-D
2011. márc. 1. 10:41
én úgy voltam vele, hogy csak nyáron ne legyen a legnagyobb a hasam, és ne akkor szüljek.
2011. márc. 1. 14:31
lehet, hogy hülyének néztek, de én a következőnél januártól szeptemberig szeretnék terhes lenni, az első 3 hónapban télen még nincs poci, és én a nyári nagy pocakot kellemesebbnek gondolom, még ha meleg is van, de nem kell nagy hassal kabátot, csizmát húzni... bár a baba miatt jobb, ha tavasszal születik. most júniusban fogok szülni, a baba miatt ez szuper, de már a ...köm tele a csizmákkal, kabátokkal
2011. márc. 1. 16:03
Kapcsolódó kérdések: