Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha választhatnál hogy melyik...

Ha választhatnál hogy melyik hónapba szülj, és melyik évszakban legyél utolsó idős terhes, akkor melyiket választanád, és miért?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 15:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Az elsővel augusztustól májusig voltam terhes, ez tök jó volt. Télen még nem volt olyan nagy pocakom, a végén meg kellemes volt az idő. A másodikkal májustól januárig, na ez már nem volt olyan jó. A végén már a férjem kabátja is alig volt jó, a kismama kabátomat 8 hónaposan kinőttem, csak hótaposót tudtam felvenni, és a babával a levegőzés is kész macera!

Én inkább a kora tavaszra március április-ra, május elejére szavazok!

2011. febr. 28. 16:39
 12/23 anonim ***** válasza:
Én márciusban szültem a fiamat, és a következőt is így tervezzük, március-áprilisi érkezéssel. :) Így nyáron nem kellett még a pocak mellett a melegtől is szenvednem, a téli kabát alatt pedig mindegy volt, hogy van-e pocakom, vagy nincs. Nyáron ugyan kevesebb ruha is elég, de a 40°C borzasztó lehet nagy pocakkal...
2011. febr. 28. 16:43
 13/23 anonim ***** válasza:
Én most 3 hét múlva várom a kislányunkat, szerintem ez nagyon jó időzítés.
2011. febr. 28. 16:48
 14/23 anonim ***** válasza:
Elsőt december elején szültem, másodikat október végén, a harmadikat is így tervezzük: ősz vége - tél eleje, nekem ez nagyon bejött.
2011. febr. 28. 17:26
 15/23 anonim ***** válasza:

szülés: december-március

Fiam január eleji, lányom március eleji

nyáron nem volt nagy hasam, nem szenvedtem melegtől, köv nyáron meg már nem voltak újszülöttek.

2011. febr. 28. 20:32
 16/23 anonim ***** válasza:

elsőt-decemberben szültem, jó volt.

most márciusban szülök, ez is jó.

Én nyáron nem lennék nagy pocakos.Öltözni nekem nem macera.Jók a kabátjaim.

2011. febr. 28. 22:48
 17/23 anonim ***** válasza:
Az elsőt júliusban szültem, szörnyű melegben, de mégis nagyon jó volt így az egész terhesség. Most szeptemberre várom, a nagy meleget a kertben fogom tölteni a lányom medencéjében, vagy az árnyékban. Nem terhesen is nagyon jó volt eddig ez a módszer :)
2011. márc. 1. 08:45
 18/23 anonim ***** válasza:

Szia

Én Télen voltam mind a kétszer végidős. Az elsőt februárban, a másodikat januárban szültem. Nekem nagyon bevált, a harmadikat is téli gyereknek tervezzük :-D

2011. márc. 1. 10:41
 19/23 anonim ***** válasza:
én úgy voltam vele, hogy csak nyáron ne legyen a legnagyobb a hasam, és ne akkor szüljek.
2011. márc. 1. 14:31
 20/23 anonim ***** válasza:
lehet, hogy hülyének néztek, de én a következőnél januártól szeptemberig szeretnék terhes lenni, az első 3 hónapban télen még nincs poci, és én a nyári nagy pocakot kellemesebbnek gondolom, még ha meleg is van, de nem kell nagy hassal kabátot, csizmát húzni... bár a baba miatt jobb, ha tavasszal születik. most júniusban fogok szülni, a baba miatt ez szuper, de már a ...köm tele a csizmákkal, kabátokkal
2011. márc. 1. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!