Mit gondoltok? Nokia 5800 vagy Sony Ericsson C905?
Szerintem meg SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON
2 Ericsson-om volt/van eddig, nagyon jól bírta az 1., csak épp dobáltam és ezért elromlott.
Nokia-ból meg a családnak legalább 9 volt, most 1 működik, pedig vigyáznak rá.
Sony Ericsson!
Nekem 2004óta van Sony telóm amit használtam vettem és még mindig tökéletesen működik. Ebben az évben bérmáláskor kapok egy újat (remélem) ami C905 lesz. De ha nem kapok az se negy tragédia mert ez a teló jól bírja a strapát!
A családomban mindenki Nokia party mert azt könnyebb kezelni, De viszont a Sonyk többet tudnak sokkal!
Tapasztalat!
Melyik 5800-ról van szó? A simáról vagy az "I"-ről
Az "I"-s valamivel szebb képet csinál de kispórolták belőle a Wifit :)
A C905-ben igaz, h egy kicsivel kevesebb a szín és a felbontás, de a 8 megapixeles kamera odabasz :)
Sony Ericcson K800i-m van, előtte is csak S.E-im voltak.
Nm mondom a S.E-ról hogy jobb, csak szerintem elérhetőbb áron nyújtanak nagy tudású telefonokat.
Sony Ericsson Forever! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!