Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok? Nokia 5800...

Mit gondoltok? Nokia 5800 vagy Sony Ericsson C905?

Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 17:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem meg SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON SONY ERICSSON

2 Ericsson-om volt/van eddig, nagyon jól bírta az 1., csak épp dobáltam és ezért elromlott.

Nokia-ból meg a családnak legalább 9 volt, most 1 működik, pedig vigyáznak rá.

2009. nov. 17. 14:50
 12/15 anonim válasza:

Sony Ericsson!

Nekem 2004óta van Sony telóm amit használtam vettem és még mindig tökéletesen működik. Ebben az évben bérmáláskor kapok egy újat (remélem) ami C905 lesz. De ha nem kapok az se negy tragédia mert ez a teló jól bírja a strapát!

A családomban mindenki Nokia party mert azt könnyebb kezelni, De viszont a Sonyk többet tudnak sokkal!

Tapasztalat!

2010. febr. 3. 18:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Melyik 5800-ról van szó? A simáról vagy az "I"-ről

Az "I"-s valamivel szebb képet csinál de kispórolták belőle a Wifit :)

A C905-ben igaz, h egy kicsivel kevesebb a szín és a felbontás, de a 8 megapixeles kamera odabasz :)

Sony Ericcson K800i-m van, előtte is csak S.E-im voltak.

Nm mondom a S.E-ról hogy jobb, csak szerintem elérhetőbb áron nyújtanak nagy tudású telefonokat.

Sony Ericsson Forever! :)

2010. márc. 9. 22:35
 14/15 anonim válasza:
Én 1,5 éve váltottam át Nokia-ról SE-re de nagyon megbántam nkem w880i-m van előtte volt 3,5 évig egy 6230i-s nokiám semmi baja nem volt pedig adtam neki rendesen erre a sonyra sokal jobban vigyáztam és mára már nem ér egy forintot se ugyhogy a legközelebi telóm biztos nokia lesz
2010. júl. 23. 23:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Csakis nokia a sony az tv-ben es egyeb cuccokban jo de nem telefonban!
2010. júl. 25. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!