Mit gondoltok? Nokia 5800 vagy Sony Ericsson C905?
Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 17:59
1/15 anonim válasza:
a sony ericson az egy megbizhatóbb márka, több nokiája volt rokonaimnak, mindig besz@rt rajtuk valami.
2/15 anonim válasza:
Meghogy a sony a megbizhatobb??? Na ne rohogtess. A nokia a legmegbizhatobb telefontipus a piacon es az 5800 az egy nagyon jol kifejlesztett peldany. En biztos hogy az 5800-ast valasztanam. Biztos a nokia a megbizhatobb nem a sony nekem is volt az ismerosomnek es a joystick szart oda tok lelassul a telo es sok baja lesz majd.
3/15 anonim válasza:
Hááááááááátttttt az én véleményem: NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA.
Azt hiszem ezzel mindent elmondtam. :)
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azthiszem maradok a Nokia mellett! :)
2009. jún. 9. 11:12
5/15 anonim válasza:
Ígyvan Nokia a legjobb :) Nekem eddig 4 volt-van (3410,3510i,6600,N78 most) és semmi problémám nemvolt még velük :)
6/15 A kérdező kommentje:
Eddig nekem is Nokiáim voltak, aztán picit elbizonytalanodtam, de maradok mégis a Nokiánál, azthiszem kb. 2 hét múlva lesz meg :)
2009. jún. 12. 16:19
7/15 A kérdező kommentje:
Megvettem a Nokiát! És nagyon tetszik, remélem továbbra is így lesz! :)
2009. jún. 20. 20:14
8/15 anonim válasza:
:D Látom, folytatódik az örök Nokia vs. Sony Ericsson harc. Én csak a tapasztalataimat tudom megosztani veled: a családom Nokia-párti. Félévente szerviz vagy új mobil - bár gyanítom, kissé máshogy használják azt a telefont, mint kéne. Én Sony Ericssonnal még nem jártam rosszul. :)
9/15 anonim válasza:
ebbe a sony-ba nincs joystick (ha jol tudom) ugyhogy az biztos nem fog beszarni....amugy van egy haverom akinek mar tobb mint 1 eve ilyen teloja van es nagyon megvan vele elegedve.Nekem is a nokia jobban bevallt viszont a sony tobbet tud...amig el nem romlik valamile :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!