Sony Ericsson Live/Xperia mini/Xperia mini pro vagy Nokia 500/700?
A Live valahogy nem tetszik.
Ha qwerty-s telót akarsz, akkor a pro, ha pedig nem, akkor a sima mini-t. De a qwerty-s teló hamarabb fog tönkremenni, mint a rendes. Tapasztalat..
Szerintem ne Nokiát vegyél (legalábbis addig amíg Symbiant használ). Én a Sony Ericssonok közül választanék, és szerintem nem kell félned attól hogy nagyon hamar tönkremenne, mert ezek a SE-k nem ugyanazok amik régen voltak. Például USB-s gondod nem hiszem hogy nagyon lenne, mert nem az a régi hossuúkás csatlakozó van, hanem MicroUSB. Ráadásul a felsoroltak öözül mindegyiken Android van, amire rengeteg alkalmazást letölthetsz. Egyébként a felsorolt Sony Ericsson telók közül a Mininek, és a Mini Pro-nak jobb a kamerája a Nokiáénál,(ha ez szempont).
Én ha bármilyen telót választhatnék most az a Sony Ericsson Xperia Neo lenne, de a felsoroltak közül talán az Xperia Mini Pro, de mindenképp a Sony Ericssonok közül.
a Nokiák szóba sem jöhetnek!
ezek közül mindenképp SE Xperia mini Pro!
14:57
Ezt úgyis a kérdező dönti el, mi jöhet szóba, kedves utolsó. Ha ennyire határozottan ellenzed a Nokiát, akkor írhatnál egy elfogadható indokot. Ha a Symbiannal vagy az app-okkal kezded, akkor neki se láss, mert alapból kilőhető egy érdelmes magyarázattal. A 700 semmivel nem rosszabb és nem is butább a Pro-nál, ráadásul Nokiáról beszélünk. Ezalatt nem csupán azt értem, hogy nagyonbb név vagy jobb gyártó, de megbízhatóságról is szól a dolog.
ez az én véleményem!
igen a kérdező dönti el ,de akkor minek kérdezi meg ? gondolom azért mert a mi véleményünket kéri!
és az én véleményem az hogy a Nokia szóba sem jöhet!
egy ronda készülék, régi op rendszer ( az is ronda szerintem egy androidhoz képest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!