Szerintetek Melyik a jobb márka? Nokia - Sony Ericsson
Nokia drágább! nagyon patentül össze vannak szerelve a gépei, gombosban a legjobbak a világon, de az érintőbe említést nem érdemelnek! régi, nem érintőre tervezett Op. rendszer -->és még így is marha drága!
úgyhogy szerintem (jelen pillalatban) Sony Ericcson!
A Nokia valamikor tudott telefont építeni, nem is akármilyet. Lett egy neve és egy ára is.
A SE két nagyon jó márka egyesülésével jött létre (mára ugye a Sony teljesen felvásárolta az Ericssont), mindig is nagy konkurense volt a Nokiának, mára pedig az érintős piacon sokkal jobb ár/érték arányú készülékeket gyárt.
A Nokia drágán ad gyenge vasat rossz szoftverrel, az SE megfizethető áron ad erős hardvert jó szoftverrel. Van még kérdés?
Szerintem ez hülyeség ez a megbízhatóságos duma!
ez olyan szerintem hogy a mai autók szinte kivétel nélkül megbízhatóak!
viszont ezt az optimalizálatlan rendszert nem értem!
az android ahogy fejlődik minél jobban optimalizált lesz. a 2.3 már nagyon jól optimalizált rendszer (4.0-ról már nem is beszélve)
akkor én is feltehetem a kérdést : a Nokia (elég drágán) ad egy nem érintőre tervezett rendszert! van még kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!