36990 ft-ért megéri a HTC Wildfire S?
Vékony tud lenni, mert kicsit nagyobb, 3.2-es a kijelzője.
A mini sokkal erősebb hardverével a wildfire se lenne semmivel vékonyabb.
De azt szerintem nem neked kell elmagyarázni a kérdezőnek, hogy neked nem tetszik, gyakorlatilag rátukmálod a sokkal gyengébb telót.
Mert arról nagyon szoktál hallgatni, hogy az xperia mini nem is említhető vele hardveresen 1 lapon...
Ahogy már többen írták, a Mini undorítóan néz ki, de sokkal jobb hardveresen.
Egyszerűen csak el kell döntened, hogy neked mi a fontosabb. Esetleg nézz teszteket, olvasgass szakmai fórumokon véleményeket. Ezeket az oldalakon keresztül vitázó retardáltakat meg szard le.
Egy szakmai oldalon se találkoztam egy olyan hozzászólással se amelyik azzal foglalkozott volna, hogy hogyan is néz ki a mini.
De itt...
Ráadásul 90%-ban akkor, ha a kérdésben szerepel a wildfire s...
A nagyobb probléma viszont az, hogy ha a kérdező nem járatos (még) az androidos telók világában és ráerőltetnek egy sokkal gyengébb telót, mert állítólag ronda. (Olyat is olvastam itt nemrég, hogy valaki azért nem a mini-t választotta, mert nem tetszett a kezelőfelülete). Market nem tudom mire is van...
Azért ez a szerintem is több ember alapos lejárató kampányt csinál itt a gyakorin, sokszor olyan "érvekkel"...
Az állítólag szebb teló pedig gyenge, nem lesz rá több frissítés, de sorolhatnám, persze ezeket nem említik, csak a mini esetében veszik észre a bolha faxán a pattanást is...
# 52
Olvass már visszafelé is légyszives. Ugyanazt a témát hajtogatod újra és újra, ugyanazzal a ténnyel jössz újre és újra, ami 6x ki lett már tárgyalva. És ha kell, rakjál fel egy 10 dioptriás szemüveget, mert nem egyszer leírtam én is, hogy a Mini jobb, hardveresen erősebb. Szóval olvass, aztán reklamálj!
Igen, erőltetem, már ha lehet azt annak nevezni, ha ajánlok egy jobbat...
De nem csak erről a kérdésről van szó, hanem az összes xperia mini vs wildfire kérdésről és csak magára a minire feltett kérdésekre is.
Nincs olyan válasz, ahol ne azon rugóznának milyen ronda, milyen b*zis, milyen kicsi.
Ajánlanak viszont helyette a kérdezőnek sokkal gyengébb telókat...
"Igazából én azt látom, hogy te erőlteted itt a Mini-t. Leírták többen is, hogy sokkal jobb a Mini, viszont csúnyább."
Én is szoktam erőltetni a mini-t, sokkal jobb a wildfire s-nél. Tudom, mert nekem is mini-m van egy wildfire s-t cseréltem le rá.
Aki meg az alapján választ telefon-t, hogy milyen a külseje, annak azt mondom, hogy legyen vele boldog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!