Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 36990 ft-ért megéri a HTC...

36990 ft-ért megéri a HTC Wildfire S?

Figyelt kérdés
A t-mobilnál most akciós, gondolokozom rajta hogy megvegyem-e, mert ahogy látom nincsenek valami jó vélemyánek róla, de sztem annyiért megérni. Már akartam régen is venni ilyet, de akkor még 50 ezer ft körül mozogtak az árak. Ez lenne az első okostelefonom. Volt már ugyanennyiért Sonyericsson X-peria X10 mini-pro is, de nekem az valahogy nemnagyon jött be, lehet azt kellet volna megvennem? Most a HTC Wildfirte akciós a T-mobilnál, 21 °kedvezmény, de csak a mai nap.
2011. dec. 21. 09:19
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
Live?
2011. dec. 21. 14:39
 42/59 anonim ***** válasza:

És miért nem tudsz mini-t venni?

Most is csak 4k-val kerül többe, mint a wildfire s...

2011. dec. 21. 15:43
 43/59 anonim válasza:

de ez a szerencsetlen kerdezo a se x10 mini pro ra gondol.

mi meg a se mini pro ra

2011. dec. 21. 16:08
 44/59 anonim ***** válasza:

Na azt most néztem, hogy a kérdező az x10 mini pro-t írta a kérdésben...

Más:

Nekem aztán tök mindegy, hogy valaki a HTC miatt akár 600 regisztrációt is csinál, de érdekes, hogy mindig a Wildfire s vs xperia mini esetén szokták ugyanezt fújni, hogy ronda...

2011. dec. 22. 03:14
 45/59 A kérdező kommentje:
Inkább LG optimus GT 540-t veszek, találtam egyet...
2011. dec. 22. 08:33
 46/59 anonim ***** válasza:

Jó régi telót találtál...

Ha nem gond pl. a rezisztív kijelző...

2011. dec. 22. 08:50
 47/59 anonim ***** válasza:
Ja, tényleg azt vedd, legalább csinálsz egy egetrengető nagy hülyeséget. Telefonáláson és sms-ezésen kívül nem tudod majd másra normálisan használni, annyira gyenge és elavult tecgnológiát használ minden téren...
2011. dec. 22. 18:16
 48/59 anonim ***** válasza:

"Én nem lány vagyok, de ha egyszer egy több 10 ezer forintos telefon veszek, akkor megnézem, hogy néz ki, mert ha ronda, akkor kedvem se lesz használni (p970)"

azt ugye tudod, hogy a p970 hardveresen az xperia mini közelében van?

Lehet, hogy ronda a mini (szvsz nem az, max azok szokták ezt írni akik nem tudják elviselni, hogy a SE adta ki ezt a telót).

"akkor kedvem se lesz használni"

Megnézem azért melyiket fogod jobban használni, egy armv6-os 600mhz-es telót vagy egy armv7-es 1 ghz-est. Lehet, hogy hamarabb elmegy a kedved a gyengébb HTC-től.

2011. dec. 23. 03:57
 49/59 anonim ***** válasza:
Miért nem tudja még sok ember felfogni, hogy nem mindnekinek tetszik a vastag telefon. Ma épp, hogy az egyre laposabb, szinte papírvékony telefonok a menő, de a Mini ráadásul kicsi és még így is a 2 cm közelében van. Nem is tudom, van-e ekkora hurka a piacon. Van, akinek ez egyszerűen csúnya, visszataszító, köztük nekem is. És csak azért, mert sok ember így gondolja, nem az a megoldás, hogy nekiállok itt azt fújogatni, hogy tuti egy válaszoló írj ilyet 100 név alatt. A HTC se tetszik mindenkinek, mégsem kezdek el vádaskodni, hogy óóó nézd már, hány név alatt jelentkezik még ez be. Emberek, ízlések különbözőek, nem tudom mi ezen olyan érthetetlen.
2011. dec. 23. 11:02
 50/59 anonim ***** válasza:

Veled már volt 1-2 vitám itt a gyakorin...

Arra az egyre válaszolj, hogy miért csak akkor zavar téged a mini kinézete és vastagsága amikor a wildfire s-ről van szó?

Mindennap szoktam olvasgatni itt a kérdéseket, csomó olyat is ahol a miniről kérdeznek, de csak akkor jön elő a vastagság, ha a wildfire s-ről is szó van a kérdésben.

2011. dec. 23. 14:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!