Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 36990 ft-ért megéri a HTC...

36990 ft-ért megéri a HTC Wildfire S?

Figyelt kérdés
A t-mobilnál most akciós, gondolokozom rajta hogy megvegyem-e, mert ahogy látom nincsenek valami jó vélemyánek róla, de sztem annyiért megérni. Már akartam régen is venni ilyet, de akkor még 50 ezer ft körül mozogtak az árak. Ez lenne az első okostelefonom. Volt már ugyanennyiért Sonyericsson X-peria X10 mini-pro is, de nekem az valahogy nemnagyon jött be, lehet azt kellet volna megvennem? Most a HTC Wildfirte akciós a T-mobilnál, 21 °kedvezmény, de csak a mai nap.
2011. dec. 21. 09:19
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
Ja és nem feltétlenül a black-hez kell a méretét hasonlítani, hanem a többi 3-3.2 collos telóhoz. És persze figyelembe kell venni a sokkal erősebb és modernebb hardvert is...
2011. dec. 21. 11:21
 22/59 anonim ***** válasza:

Ilyen hardverrel a wildfire s se lenne vêkonyabb egy mm-el sem...

Figyelembe vesszük az erősebb hardvert. Anno a Desire megegyezett vele hardverileg, és fele olyan vékony. Szinte papírlap. Szóval valóban tégla, és nem csak ezért ronda. Az egész készülék előről nézve nem áll össze. Már úgy látszik, hogy kis dagi, ráadásul az a házikós gomb, mintha szomorú lette. Persze ízlések és pofonok, de szerintem a valaha legyártott egyiklegcsúnyább okostelefon. Ettől függetlenül jó, de a kinézete...

2011. dec. 21. 11:49
 23/59 anonim ***** válasza:

" Anno a Desire megegyezett

vele hardverileg, és fele olyan vékony.

Szinte papírlap. "

És a desire mennyivel nagyobb méretileg?

A galaxy y-al hasonlítsd pl. össze...

2011. dec. 21. 11:58
 24/59 anonim ***** válasza:

"lyen hardverrel a wildfire s se lenne vêkonyabb egy mm-el sem..."

Ez egy hülyeség amit írtál. Lásd. a Samsung Galaxy S II-t. 2 magos processzor és még sorolhatnám... Mégis a valaha legyártott egyik legvékonyabb készülék.

2011. dec. 21. 12:18
 25/59 anonim ***** válasza:

B..zd meg az s2-t már bocs...

Mit nem értesz azon, hogy a mini 3 collos kijelzős teló...

Jó, hogy egy s2 méretű tepsin több hely van elhelyezni a hardvert...

2011. dec. 21. 12:23
 26/59 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez igaz...
2011. dec. 21. 12:32
 27/59 anonim ***** válasza:

Most komolyan, mi nem érthető azon, hogy 3 COLL???

2011. dec. 21. 12:33
 28/59 anonim ***** válasza:
Valóban ocsmány a mini, de hardveresen jóval erősebb a wildfire s-nél. Döntsd el melyik a fontosabb.
2011. dec. 21. 12:50
 29/59 anonim ***** válasza:
Már vártam mikor fog egy újreg is megjelenni...
2011. dec. 21. 12:54
 30/59 anonim ***** válasza:

"És a desire mennyivel nagyobb méretileg?"

Nagyobb igen, 2 centivel, viszont a kijelző is jó 2,5 centivel...

2011. dec. 21. 13:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!