A t-mobilnál most akciós, gondolokozom rajta hogy megvegyem-e, mert ahogy látom nincsenek valami jó vélemyánek róla, de sztem annyiért megérni. Már akartam régen is venni ilyet, de akkor még 50 ezer ft körül mozogtak az árak. Ez lenne az első okostelefonom. Volt már ugyanennyiért Sonyericsson X-peria X10 mini-pro is, de nekem az valahogy nemnagyon jött be, lehet azt kellet volna megvennem? Most a HTC Wildfirte akciós a T-mobilnál, 21 °kedvezmény, de csak a mai nap.
Miért nem az xperia mini méretével hasonló telóval jössz elő te is?
Te se tudod mi a 3 coll?
2011. dec. 21. 13:17
32/59 anonim válasza:
Ja már értem, ti hárman, a 84%-os, a 61%-os és az újreg ugyanazok vagytok...
Menjetek a p...
2011. dec. 21. 13:23
33/59 anonim válasza:
Nem, nem ugyanazok, csak nem bírod elviselni, ha nincs igazad, és valakinek nem tetszik a téglád. Kis logikád sincs. Teljesen mindegy a teló mérete, ha kijelző nagyobb, ugyanúgy nem marad hely. Ráadásul a Mininél egy jókora fölösleges hely is van a kijelző felett. Érdekes, a Wildfire S-t meg tudták csinálni vékonyra, és nem mondd már, hogy az ARMv7-es procid 2x akkora... Tuti egy processzor végett lett belőle ekkora malactelefon.
2011. dec. 21. 13:31
34/59 anonim válasza:
Ugyanazok vagytok, nem kell a süket duma...
Az armv7 procinak "kissé" nagyobb a teljesítménye és így a hőleadása is.
Egy 4.3 collos telón van hely minden irányban, 3 colloson nincs
Kissé hülyén nézne ki, ha nagyobb lenne a ház felülete, mint a kijelző.
2011. dec. 21. 13:41
35/59 anonim válasza:
Figyelj, ki nem szarja le, hogy te mit gondolsz. Én is megvádolhatnálak, hogy neked ennyi meg annyi reged van. Ne álljál már neki itt vádaskodni ok nélkül, idióta! Eredj a fenébe a cigánytégláddal, és legyen igazad, addig úgysem nyugszol.
2011. dec. 21. 13:43
36/59 anonim válasza:
Én nem nyugszok?
"Ti" nem tudtok nyugodni, mert lett a htc-d mellett egy jobb teló, amin állandóan rugózol ami csak épp eszedbe jut.
Ui:Nekem csak ez a regem van, de neked annyi, hogy már meg se tudod számolni...
2011. dec. 21. 14:02
37/59 anonim válasza:
Elegem van a vádaskodásodból. Nem fogok én egy gyerekkel vitatkozni...
2011. dec. 21. 14:25
38/59 anonim válasza:
Csak azért, mert több, mint egy ember van, akinek nem jön be a mini, nekiállsz itt a regekkel dobálózni. Nem tudom hány éves vagy, de agyilag a 8-nál tartasz.
2011. dec. 21. 14:27
39/59 Nyúlós lónyál válasza:
Nem látom értelmét vitának. Ízlések és...
A Mini szerintem is vastag kicsit, nekem sem jön be, de tény, hogy jó telefon. El kell dönteni, kinek melyik a fontosabb.
Számomra egyszerű a képlet: a Mini a HTC-hez képest csúnya, a HTC a Minihez képest buta.
Ennyi! Aki így van vele, eldönti, melyik a fontosabb.
2011. dec. 21. 14:31
40/59 A kérdező kommentje:
de az hogy már mini-t nem tudok venni, csak tudtam volna venni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!