Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SR XPERIA MINI VS HTC WILDFIRE S?

Balee312 kérdése:

SR XPERIA MINI VS HTC WILDFIRE S?

Figyelt kérdés
szerintetek emiket vegyem? gyorsan kéne válasz... :D
2011. dec. 20. 18:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Xperia mini, a wildfire s már elavult
2011. dec. 20. 18:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Én az xperiát jobban csípem de a htc aztmondják strapabíróbb..
2011. dec. 20. 18:27
 3/9 A kérdező kommentje:
oké.kösz a választ :) szerintem xperiát veszek :D
2011. dec. 20. 18:28
 4/9 anonim ***** válasza:
de az xperia jóval erősebb mint a wildfire s, ha meg csiszolni veszed a telefont akkor vegyél mást, ne ilyeneket
2011. dec. 20. 18:28
 5/9 A kérdező kommentje:
aha.oké:D
2011. dec. 20. 18:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Az Xperia Mini tudásban jobb, viszont a Wildfire S megintcsak minőségileg veri agyon. De úgy összességében Mini.
2011. dec. 20. 19:08
 7/9 anonim ***** válasza:
egyértelműen MIni
2011. dec. 20. 20:07
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem ha neked tetszik a htc akkor vedd csak meg mert sztem neked tökmind1 a hardver meg h. mit tud révén szerintem fogalmad sincs róla mi az a torrent vagy apk fájl ezért ugysem raksz rá semmi komalyabb 3d programot elég lesz neked ha leszeded az kis angry birds öt marketből meg egykét csicsa kis helokytty-s meg macskaagyonverős kis bohócságokat és örülhetsz a vadiúj csillivilli telcsidnek
2011. dec. 21. 11:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Neharagudj,de baszottul azert is vettem a telefont,es kepzeld pont nem szaros angry birds re vettem,hanem komolyabb jatekokra. Szoval ember,ameg nem ismered az illetot aki kerdez,ne pofazz be neki a "meno" dumaddal.koszonom
2013. márc. 18. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!