Davidb kérdése:
HTC Wildfire S vagy Sony Ericsson Xperia Mini?
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 16:54
2/30 anonim válasza:
Xperia mini...
De hamarosan jönnni fog egy legalább 10 regisztrációval rendelkező ember és megmondja a frankót.
De ne hallgass rá...
3/30 anonim válasza:
Tény, hogy a HTC a Wildfire S-re is jól optimalizálta a szoftvert, de attól még a hardver gyenge és elavult, egy mini jobb befektetés!
4/30 Nyúlós lónyál válasza:
Az Xperiával jársz jobban. Bár a HTC minőségileg jobb, de ez nem tudja pótolni a viszonylag elavult ARMv6-os procit. Hardveresen a Mini magasan nyer!
5/30 anonim válasza:
Bár a HTC-nél is van flash, csak sajnos nem teljes támogatás. Tudásban jelen esetben valóban Mini-főlény áll fenn.
6/30 anonim válasza:
"Bár a HTC minőségileg jobb"
Semmivel se jobb minőségileg...
7/30 anonim válasza:
mini és a skate helyett is mini sőt az összes 40 ezres telo között a mini a nyerő nemis értem ezzel hardverrel és tudással mért adják ilyen olcsón
8/30 anonim válasza:
A mini,ha nagyobb lenne,nem Wildfire S-t vennék,az tuti,de mivel iszonyatkicsi,ezért nekem Wildfire S.
9/30 anonim válasza:
persze,ha neked nem gond a kis méret,amit a név is bizonyít,akkor gondolkodás nélkül a Mini.
10/30 anonim válasza:
A "Nagyobb" kifejezést úgy értettem,hogy ha nagyobb lenne a kijelzője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!