Sony Ericsson mini (nem pro), HTC Wildfire S vagy Samsung Galaxy Ace?
Akkor Defy+, gsm boltokban már lehet kapni, ha kicsit vársz, szolgáltatónál is lesz.
Az Xperián kívül a másik kettő felejtős, ennyi pénzt nem szabad ARMv6 procis telefonra kidobni.
ÉS mi van abban, hogy angol? Letöltöd Marketről a More Local-t és magyar lesz. Nem valami jó magyarsággal lesz magyar, de legalább magyar. A főzött romokhoz meg senki nem ért, amíg utánuk nem olvas. Én se értettem hozzájuk, csak elolvastam dolgokat aztán megcsináltam a leírás alapján. Volt, hogy naponta cserélgettem a romot.
A felsoroltak közül hardverben a mini a legerősebb ezért jobb lehet játékra a másik kettőnél. Viszont a miniatűr kijelző erre nem épp a legalkalmasabb. A másik kettőnek a kijelzőmérete jó, csak épp hardveresen jócskán alulmaradnak a minivel szemben, ráadásul a wildfire s-nek nem olyan szép a kijelzője. Meg ha hosszabb távra tervezel akkor ugyebár egy kicsit jobb hardverrel rendelkezőt kéne választani ami megincsak a mini-t adja lehetőségként. Vagy a Defy, de írtad, hogy az nem kell. A másik lehetőség, hogy nem androidos telefont veszel hanem Badasat. Samsung Wave és Wave II. Hardverben nagyon jók, badara is vannak már elég szép számmal programok és a kijelzőmérete és felbontása is mind a kettőnek jó. Ráadsul a Wave-nek még super amoled kijelzője is van ami megintcsak egy erős plusz pont.
Vagy használt telefont veszel. Akkor egy Galaxy S is belefér.
Persze, hogy lesz, 2.3 van rajta gyárilag, abban van magyar nyelv. De a régin is ugyanígy lesz magyar nyelv, ha 2.3-at teszel rá.
Nem sokkal jobb, mint a sima Defy, csak nagyobb az akksija, meg gyorsabb a proci.
GSM boltban most 85-öt mondtak rá, de ha kitúrja a régi Defy-t, biztos leesik a mostani 60-70 körüli árra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!