Miért akar mindenki androidos okostelefont?
savanyú a szőlő?
akinek van pénze, az megveszi akár a 100ezres okostelefont, és vagy használja, vagy nem. ő dolgozott meg érte, az ő dolga, hogy mire költi a pénzét.
ha a tini szülei olyan balgák, h megveszik az 50 ezres telefont a gyereknek, akkor már bocs, de magukra vessenek. egyébként ehhez sincs sok közünk szerintem.
eleinte én is idegenkedtem az érintős meg okostelefonoktól, de amióta megvettem a motorola defy-met, azóta azt mondom, hogy megérte, mert ki tudom használni a funkcióit, sok appot töltöttem le rá, akár játékot, akár bkv menetrendet, de mindegyik megérte, mert kényelmesebbé teszi az életemet.
nem volt drága, igaz részletre vettem, de tudtam mit vállalok be, ki tudom fizetni minden hónapban.
nem zavar a jelenség, a páromnak is okostelefonja van, megdolgozott érte, nem árt vele senkinek ha használja.
akkor most azt is fejtegethetnénk, hogy minek vesznek az emberek többmilliós autókat, hiszen a suzuki is elvisz mindenhova, minek nagyzolni?
egyébként ugyanennyire nem érdekel, hogy kinek milyen autója van, viszont ha balesetet okoz vele, vagy bunkó módon parkol, azzal sokkal több kárt okoz az embertársainak mint mondjuk egy menőző 14 éves az okostelefonjával. ezen nem akadtál még ki?
Egy kicsit el vagy tévedve az árazással. Egy Galaxy mini 30ezer körüli áron van, az meg még nem egy eget rengető összeg. Egy Galaxy S vagy SII persze ennél jóval drágább. Akkor iphone közel 100 ezer forint.... ja használtan. Újonnan inkább a 200-hoz van közelebb, sőt talán több is annál. ZTE Blade meg mint csúcstelefon... hát ez is viccesen hangzik, ráadásul egy HTC Desire-vel együtt említve ami viszont már tényleg a csúcskategóriát képviselte. Lényegében ez az ami hibás az elméletedben.
Amúgy abban igazad van, hogy van akinek teljesen fölösleges az okostelefon. De mivel az okostelefonok már az olcsóbb kategóriákban is jelen vannak, ezért sokan vesznek okostelefont úgy hogy nem is tudják, hogy az ő telefonjuk okostelefon.
Viszont van akinek tényleg hasznos tud lenni egy ilyen készülék. Bármennyire is kényelmesebb egy laptopon végezni azokat a dolgokat amit egy okostelefonon is meg lehet csinálni, azért egy okostelefon mégiscsak kompaktabb eszköz.
"De akkkorse értem, hogy a nagyiknak miért kell okostelefon???"
Például mert még a nagyi is képes haladni a korral veled ellentétben?
"Miért nem gyártanak rózsaszín és lila és piros és egyéb színű okostelefonokat????? Aranyat se látok....."
Vannak rózsaszínű okostelefonok. Arany és lila, valamint piros is. Belinkelek neked párat:
Rózsaszín:
Mégegy rózsaszín:
Lila is van:
Sőt, ha kell aranyat, bornz és rézszínűt is linkelek.
Használni kell a googlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!