Miért akar mindenki androidos okostelefont?
Egy 14 éves kezébe fölösleges drága okostelót adni. Nekem Desire-öm van, nem mai, de komolyabb kategória, és igenis jó dolog az. A hatalmas kijelzővel könnyen megy a netezés, ha épp szükséges felugrani valamiért. Ott a navigáció, szintén jól jön és a hatalmas kijelző ismét előny. Ezentúl egy ilyen készülék all in one (minden egyben), a komolyabb telókban hétköznapi használatban már képes helyettesíti egy kompakt fényképezőgépet, valamint az mp3 lejátszómat is simán felülmúlja. Ha épp utaznék valahová, vagy az embernek kirándulni van keldve, nem kell száz kütyüt magával hurcolnia.
Mindeddig oké, viszont a legújabb többmagos processzorral szerelt mobilokat már én is kezdem nem érteni. Oké, versengésről van szó a gyártók között, de az 1GHz-es procinál ugysem használja ki a nagyobbat a felhasználó (főleg nem egy átlagfelhasználó), akkor miért fizessek plusz pénzt csak az ettől erősebb hardver miatt?
Írásodban leginkább a rendkívül gagyi lg telefonod miatt benned kialakult frusztráció jelenik meg.
Azért mert te beéred ez a készülék által nyújtott szolgáltatásnak nem nevezhető valamivel miért érje be mindenki azzal?
Nekem androidos készülékem van, de féláron vettem a T-Mobilnál 22000-ért. Samsung Galaxy 3-as. Ennyit megért, de talán eredeti árát is megérte volna akkor.
Nem bántam meg azóta sem, millióféle alkalmazás van nem tudok olyan funkciót mondani amire ne találnék 5 féle alkalmazást...
Igen ezt én sem értem! Vannak ismerőseim akik az okostelefonjukat csak SMS-ezésre meg telefonálásra használják!
Nah ezen kiakadok én is!
Nem is tudják kihasználni, azt se tudják mi az az android meg ilyenek!
Nah azoknak tök felesleges több tíz ezres telefon!
jah és én ki tudnám használni, értek ezekhez de nem okostelefonom van mert nem tehetem meg hogy vegyek több tíz ezrest mobilt!
hát ez van ...
a divat mindig is divat marad...
anno 6110es nokia kellett mindenkinek,mert szinjatszos meg kigyos...aztan 628as ericsson,mert cserelheto az elolapja...
a tarsadalom 75%a nem a tudasa miatt veszi a telefonjat,hanem mert latja a reklamban/diszkoban/tarsasagban...ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!