Egy androidos okostelefont kaptam. Vettünk hozzá egy tokot aminek a zárása mágneses és vételkor nem gondolkoztam még ezen, de a mágnes tönkre teheti vagy árthat a telefonnak?
Mi köze egy mágnesnek az androidhoz?
Mert szerinted van ha megkérdezted.
Mi köze egy mágnesnek az androidhoz?
Ezt én is szeretném tudni:)
"mivel laptopoknál meg lemezeknél igen is roncsol a mágnes"
Fogalomzavarban vagy. Nem roncsol.
A mágneses adattárolók működését zavarhatja.
Ha van floppy lemezes tároló vagy wincsi a telefonodban akkor ne használj mágneses tokot.
---
"ha már itt tartunk elmondom h egy galaxy ace-ről van szó, sztetek vírust könnyen kaphat ?akár gépről is ha fájlt tezsek rá ha a gép netán vírusos????"
Van már androidos, Geinimi névre keresztelt vírus. A vírus távolról elsősorban állományok letöltésére, telepítésére, illetve szoftverek eltávolítására vehető rá. Azonban amikor a kártevő ilyen jellegű műveleteket hajt végre, akkor az Android minden esetben figyelmeztető üzenetet jelenít meg, és a vírus csak akkor képes a feladatának elvégzésére, ha a felhasználó figyelmen kívül hagyja a figyelmeztetést.
Tehát kb ugyanakkora veszélyt képvisel mint az "Albán" vírus:
Ön most egy "albán vírust" kapott.
Mivel mi Albániában nem rendelkezünk programozói tapasztalattal, így ez a vírus a bizalom elvén működik.
Kérjük Önöket, hogy töröljenek le minden állományt a merevlemezükröl, de előtte manuálisan továbbítsák ezt a vírust mindenkinek az e-mail címtárukból.
Köszönjük a bizalmat és az együttmuködést.
---
A PC-n kárt okozó vírussal fertőzött állományok a telefonon nem okoznak problémát, de onnan továbbítva más gépre természetesen ugyanolyan veszélyt jelentenek.
"véleményem szerint az aksit tönkreteheti,ha a mágnes a közelében helyezkedik el"
Igen, pl. ha ráesik egy 100 kilós mágnes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!