Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a különbség egy androidos...

Mi a különbség egy androidos és egy nem androidos okostelefon között? Milyen okostelefont ajánlotok? (kb.40e ft-ot szánok rá)

Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
21%

uhhh. az android egy oprendszer. szerintem nagyon jó, nekem is az van, motorola defy telefonnal használom.

sok hasznos app, könnyű kezelhetőség.

azért jó, mert nem egy márka sajátította ki, hanem sok telefongyártó androidot tesz a készülékre, ezáltal gyorsabb ütemben fejlődik.

2011. szept. 16. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
Az android egy nyílt forráskódú oprendszer, rengeteg ingyenes alkalmazással bővíthető, és lassan mindenki megengedheti magának. 40-ért viszont nem fogsz olyan telefont venni, ami ki is tudja használni, hacsak nem előfizetéssel nézed valahol, amivel értelemszerűen jelentősen olcsóbb a vas maga.
2011. szept. 16. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
36%
android se rossz de sztem nem jobb a symbiannal (persze nem a regi 1000 eves nel) pl Symbia 9,4 (nokia 5230 nokia 5800) nagyonjo teefonok androidnak is megvan az elonye pl nagyonsok hasznos alkalmazás de hátránya is sok van pl letudja akárki akinek van hozá programa kovetni hogy hol vagy akor nagyonsok penzt eltudsz vele bszni en symbiant ajanlom de te dontesz :))
2011. szept. 16. 22:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem tudja bárki lekövetni, hol vagy. Ahhoz azért nem elég csak egy program. Pénzt meg bármely rendszerrel el lehet netezni.
2011. szept. 17. 09:05
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) a Motorola telefon nekem is nagyon megtetszett :) köszi midnekinek
2011. szept. 17. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!