Samsung Galaxy Mini kérdések?
Most kaptam egy ilyen telefont. Elég béna vagyok nem tudok vele egy két dolgot megcsinálni..
Ugye amikor billzárat feloldom, akkor mutatja fent, hogy van 1-2-3 kezdőoldal...?? vagy mi a neve...na nekem ott most hirtelen 5 lett dehogy??? az baj?
Hogyan lehet sms hangot beállítani?
Hogyan lehet az ébresztőt mondjuk valami zenére átállítani?
Nem jövök rá:(
Első lehetőség: [link]
Második lehetőség: Tone Picker. Letöltöd Marketről, aztán bárhol ahol hangot lehet beállítani ott a lehetőségek közül a Tone Pickert válaszd ki. Ezzel a lehetőséggel meg tudod keresni a memóriakártyán tárolt hangokat is és beállítani. De ugyanerre még az üzenetkezelőket is lehet használni pl. go sms, handcent sms.
Amúgy jelzőhangot a beállítások->Hangok->Értesítési hangoknál tudsz állítani. Ez az e-mail és smsekre is egyaránt vonatkozik.
Meg ha már üzenetkezelők. Azon belül is tudsz hangot állítani akár gyári, akár nem. Elindítod az alkalmazást megnyomod a menü gombot, előjön egy menü ott meg a beállításokat kiválasztva szintén tudsz értesítési hangot választani, de ez már csak az sms/mms-re vonatkozik.
Meg külön ébresztő alkalmazást is használhatsz pl. alarm clock plus. Nála is lehet külön hangot beállítani ébresztő hangnak a gyáriakon kívül.
"Hogyan lehet sms hangot beállítani? "
Értesítések hangja vonatkozik rá.
"Hogyan lehet az ébresztőt mondjuk valami zenére átállítani? "
Az ébresztésnél kiválaszthatod.
A kezdőlapok miatt ne aggódj. Ha túl soknak találod az 5 db-t, akkor először csinálj egy olyan mozdulatot mintha sót csippentenél fel. Ezek után a telefonon meg fog jelenni egy olyan képernyő amin 5 sima szürke négyzet fog megjelenni és egy olyan amin van egy + jel(ezzel tudsz még több oldalt megnyítani). Ha el akarsz távolítani akkor hosszan kel nyomni azt a kockát amit nem akarsz hogy ott legyen és le kell húzni a kukába.
SMS hang: menü-> beállítások-> hang-> értesítési csengőhang-> kiválasztasz egyet.
Ébresztő óra: ki kell rakni a kezdőképernyőre egy órát(Wigetekben van: hosszan nyomod a kijelzőt)->rákattintasz az órára-> ahol kiírja az ébresztés idejét oda rákattintasz-> csengőhangok-> választasz egyet.
Remélem elég részletes voltam :).
Köszönöm köszönöm!
A sócsippentős módszer nagyon jó:)
A widgeteket eddig még fel sem fedeztem:O
A csengőhangkkal most próbálkozom
Amúgy jó kis telo?
Nézem ezt a belinkelt dolgot.
A telon másolgatom a zenéket, vagy a gépen a Kies-el?
Tone Picker ingyenes ugye?
Igen az.
Nézem ezt a belinkelt dolgot.
A telon másolgatom a zenéket, vagy a gépen a Kies-el?
Az teljesen mindegy. Az eredmény ugyanaz. A lényeg, hogy a megfelelő mappába másold be a dolgokat.
De szerintem a Tone Picker az praktikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!