Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Monte? Kérdések! Fontos!

Samsung Monte? Kérdések! Fontos!

Figyelt kérdés

Pár kérdést föl szeretnék tenni. Most készülök telót venni!

1. Tudom hogy nincs rajta QWERY, de az internetről le lehet tölteni. Ha wifin netezek és onnan töltöm ezt le, ingyenes?

vagy valahogy ingyen meg lehet oldani h legyen rajta?

2. Ha letiltatom a netet rajta akkor nem tudja szedni a pénzt sehogy csak telefonálással meg sms-ezéssel?

Egyéb : MI a véleményetek róla? Nem előfizetéssel, nem kártyával, csak maga a kütyü mindentől függetlenül, nem 40-50, hanem 20 lenne.

Megéri, jó lenne?

Mást nem akarok !

2011. máj. 5. 18:54
 1/10 anonim ***** válasza:

1.: qwerty az nincs benne, digitális gondolom van alapból, akkor minek letölteni?

2.: pontosan.

egyéb: ennyiért biztos megéri.

2011. máj. 5. 18:57
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ!

És azt olvastam itt a kérdések között, hogy pl. csetelésnél (vagyis nekem ez a fontos) nincs meg benne ez a qwerty, de van olyan oldal ahonnan rá lehet tölteni, így csetelésnél ott lesz.

Erre gondoltam, remélem érthető.

2011. máj. 5. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:

Qwerty-t csak szoftver cserével tudsz rá tenni. Ráadásul nem is hivatalos. Lelkes felhasználók kezdték el módosítgatni a szoftvert, hogy legyen benne. Ezért garanciavesztős a művelet.

Amúgy meg a Monte nem egy nagy szám. Nem tudom mennyibe kerül, de szerintem ugyanannyiért vagy kicsit többért már Galaxy Mini-t is vehetsz, vagy ha számodra fölösleges az android meg az egész okostelefon világ akkor a Star II ami még jó választás lehet.

2011. máj. 5. 19:25
 4/10 A kérdező kommentje:

Hülye vagyok én az ilyenekhez...

A garanciavesztés a a telefon garanciáját jelenti?

Tehát ha tönkremegy a garanciaidőn belül nem vállalnak érte felelősséget?

És akkor ezt én itthon nem tudom rátenni?

Másik pedig, 40+50 között lebeg, a galaxy mini nem tetszik, és vagy a star II vagy ez, vagy az xperia x8...

És a 3 közül inkább ezt választanám...

Most már végleg összezavarodtam ! SOS

2011. máj. 6. 14:15
 5/10 anonim ***** válasza:

A garanciavesztés a a telefon garanciáját jelenti?

Nem kell hozzá sok ész, hogy rájöjj a TV/MP3,MP4/GPS/Mikró/egyéb eszköz garanciáját nehezen jelenthetné, mert annak köze sincs a dologhoz. A számítógép/laptop garanciáját meg megint nem jelentheti hiszen nem azon hajtod végre a módosítást. Így marad a telefon. (Elég logikus, nem?)

A 3 közül meg ezzel a telefonnal járnál a legrosszabbul, az X8-cal meg a legjobban de szerintem az Android nem neked való úgyhogy marad a Star II.

Miben vagy amúgy összezavarodva?

2011. máj. 6. 14:26
 6/10 A kérdező kommentje:

14 éves lány létemre nem vagy egy telefonzseni.

Nem láttam még így ezt a kifejezést, azért kérdeztem rá.

É miért járnék vele a legrosszabbul?

És mellékesen azért vagyon összezavarodva, mert amit én érzek, a ti véleményetekkel teljesen ellenben van...

2011. máj. 6. 14:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Például a qwerty miatt. Mivel mondtad, hogy 14 éves lány vagy, ráadásul nem is telefon zseni így nem hinném, hogy otthon meg tudnád csinálni, a gyári szervizbe meg ugyebár nem foglalkoznak az ilyennel, gsmboltba meg lehúzósak. Akkor a kijelzője se épp egy jó cucc kb. mint az s5230-ba. Nem szabvány a csatlakozói így ha sikerülne tönkre tenni a fülest lehet rohangálni megfelelő füles után. Ezzel szemben pl. a Star II-nek szabvány csatlakozója van így olyan szinte bármilyen fülest lehet hozzá használni és kapacitív a kijelzője így könnyebben is lehet kezelni.

Annyi az egész, hogy a Monte tényleg jobban néz ki az összes felsorolt közül.

2011. máj. 6. 14:41
 8/10 A kérdező kommentje:

Igen a qwety hiánya engem is zavar...számítógépekhez úgy ahogy értek, de igazad van...valószínűleg nem menne.

Megcsináltatni tuti nem vinném el...és a GPS? Az a star II-ben nincs...

2011. máj. 6. 15:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Az pedig lemaradt hogy úgy hallottam hogy jack csatlakozós..
2011. máj. 6. 15:03
 10/10 anonim ***** válasza:
A Monte-n szerintem nem fogod használni a GPS-t. A Google Mapshoz net kell a térkép miatt. Gondolom netelőfizetés nem lesz hozzá így kicsit drága lenne navigálni. Offline navigáció meg tudtommal nincs hozzá. A szabvány csatlakozóban meg igazad van. Tényleg az van a Monte-ban is.
2011. máj. 6. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!