Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy ace? Fájltípus,...

Samsung galaxy ace? Fájltípus, kérdések

Figyelt kérdés
Vettem egy samsung galaxy ace telefont. Rátettem néhány számot, mindegyik mp3 formátumú, az előző telefonom le is játszotta. De itt azt írja ki, hogy nem támogatott fájlformátum. (pedig az mp3 az az!) a másik kérdés, hogy nem működik a kamera. Belépek és semmi... semmi nem jelenik meg. a telefon nincs 1 napos. :S
2011. júl. 2. 15:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez így eléggé nagy hiba. Mert le is kell játszania az mp3-at és kameraképet is kell adnia. Mind a kettő orvosolható ugyan másik alkalmazással (zenelejátszóból ajánlott is mert szerintem a gyári sehol sincs a PowerAMP-hoz)de az azért mégse állapot, hogy a gyári cuccok nem működnek.

Amit én elsőre megpróbálnék az egy factory reset. Ha azután se jó akkor vagy szerviz vagy feltennék egy másik romot.

2011. júl. 2. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!