Miért szidják annyian a ZTE Blade-et?
Egyszerűen nem értem, hogy lehet egy Samsung S5230-ashoz hasonlítani és azt hozni ki győztesnek. -.-
Az árkategóriájában egyeduralkodó, az X8-as sem tudja felvenni vele a lépést, annak ellenére, hogy egy kínai gyártóról beszélünk a ZTE esetében.
Ez meg a másik. Mégis miért lenne megbízhatatlanabb, mint a többi telefon csupán azért, mert kínai a márka???
Az iPhone 4-nek például antennaproblémái voltak és az nem egy 40 ezres készülék...
Akik szidják, azokat megkérném, hogy írják már le, melyik a jobb telefon a Blade-nél ebben a kategóriában!
Köszi...
Azért szidják, mert nem értenek hozzá (mivel kínai, ezért biztosan szar), vagy csak mert nem tudják elviselni, hogy árkategóriájában porrá alázza a többi készüléket.
Az iPhone-t is azért szidja el mindenki minden szarnak, mert nagyon sokáig egyeduralkodó volt, és nem igen értek a közelébe. Mindenki próbálja azt védeni, amije van és sajnos ezt a legtöbben szánalmasan csinálják. Mintha a másik készülékek szidásával a sajátjuk jobb lenne.
"""Amiért a Suzukit is szidják. Rossz anyagminőség, kínai."""
A suzuki japán és nem kínai.
Szerintem a negatívumok kiemelése még nem számít szidásnak.
Meghát ízlés kérdése. Én például rengeteget telefonálok és sms-ezek(kell is) és ezért számoma QWERTY többet ér bármelyik érintős telónál. És ezért preferálom az Xperia családot (x10 mini/x10mini pro/mini pro/pro)
Meg a blade-nek gyenge a procija(LASSÚ) és nem értem mi ez az istenítés. Motorola Defy is jobb nála ezért nem értem, hogy miért a "középkategória királya". Ár/érték arányban sem egy ütős.
Összességében ízlések és pofonok. Minden telefonnak vannak hátrányai és előnyei. A kérdés csak az, hogy kihez melyik kombináció illik. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!