Miért szidják annyian a mai világot? Csak én szeretek ebben a korban élni?
Azt vettem észre,hogy szinte divat szidni a mai kort! "Jajj ez a mai világ..."
Tudom,hogy sok javítanivaló lenne még,de szerintem még mindig jobb manapság,mint mondjuk 60 éve vagy korábban!És hogy miért gondolom így?Mert hatalmas szabadsága van az embernek (a korábbi korokhoz képest).Tudom,hogy a szabadságnak van hátulütője is,de aki intelligens,az tud élni vele,a szabadság által hihetetlenül magas szintre tudja hozni önmagát.
Pl:
-ma már kevésbé számít a társadalmi rang,mindenkinek adott a lehetőség egy jobb életre
-a szegényeknek is vannak jogaik
-nemtől,társadalmi rangtól függetlenül bárki járhat iskolába
-olvashatunk BÁRMIT és mindenhez könnyű hozzájutni
-kevésbé befolyásolják az életünket a társadalmi elvárások,a vallás,eldönthetem,hogy miben hiszek és ezt ki is mondhatom
-nem a szülők döntenek róla,hogy kivel éljük le az életünket
-olyan ruhát hordhatunk,amilyet akarunk és sokkal nagyobb a választék
-a nők is eldönthetik,hogy mit akarnak kezdeni az életükkel
-technikai vívmányok(az Internet által tanulhatunk és a kapcsolatainkat ápolhatjuk,a tömegközlekedés általánossá válása,stb...)
-jobb higiéniai viszonyok
-stb...
Ezek szerintem mind nagyon fontos dolgok és még csomó pozitívumot tudnék felsorolni...És én örülök,hogy ebbe a korba születtem,tudok élni a lehetőségeimmel!!
"ma már kevésbé számít a társadalmi rang,mindenkinek adott a lehetőség egy jobb életre "
itt megbuktál
Mert Magyarországon a legpesszimistábbak az emberek az EU-ban, de volt is erről egy felmérés mostanában:D
Szerintem jó ez a mai világ, a jövő meg még jobb lesz, főleg ha bejönnek a terveim.Aki meg a megélhetés miatt kesereg...hát a jobb végzettség megszerzés mindnekinek adott volt, de aki csak szakmunkás még az is élhetne jól ha teszem azt megtanul németül,angolul stb azt irány Nyugat.
2. válaszoló:
Hát jó,Magyarországon nehezebb,de a legtöbb európai országban könnyebb azért...
3. válaszoló:
Miért,te is valami gyereknevelő-háztartási gépeknek nézed a nőket??? Had döntse már el egy nő is,hogy mit akar kezdeni az életével,hiszen ő is ér annyit,mint egy férfi!!!
Ha egy nő családot akar alapítani,akkor alapítson.Ha üzletasszony akar lenni,legyen az.Ha prosti,akkor az.Ha művész,akkor az.MINDENKINEK JOGA VAN HOZZÁ,HOGY ELDÖNTSE,MIT KEZD AZ ÉLETÉVEL!!!!
Amit te írtál,az egy megvalósíthatatlan,buta elképzelés...A cigányokat csak szimplán el kéne zavarni a fenébe.
Gondolom,férfi vagy.Így nem sok fogalmad lehet róla,hogy mit érezhet egy nő az abortusszal kapcsolatban.De ha egy nő úgy dönt,hogy ő nem akar vagy nem tud felnevelni egy gyereket,akkor senki sem kényszerítheti rá!!!!!
Hallottam már olyanról,aki tabletta mellett esett teherbe.Normálisan védekeztek,csak nyilván az orvos nem a legmegfelelőbb gyógyszert írta fel neki.Nem tervezték a gyereket,nem is lenne rá pénzük.Ebben az esetben miért nem elfogadható az abortusz?
Nem az a megoldás,hogy lesüllyedünk a cigányok szintjére és úgy szaporodunk,mint a tetvek!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!