Nemsokára fogok kapni iPhone 4-et, de a számomat meg szeretném tartani. De nekem miniSIM-em van, az iPhone-ba pedig microSIM kell. A T-Mobile-ban megcsinálják nekem h kivágják?
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 16:08
11/24 anonim válasza:
jajj ez a szokásos Steve Jobs duma, hogy nekem elég ez, elég az. Nem baj, hogy nincs flash, nem baj hogy nem lehet bt-n fájlt küldeni meg hogy korlátozva vagyok az itunes-ra stb...aztán közben a lóf***t nem baj. Böngészésnél mondjuk elég jól jön, hogy tudom nézni a flash tartalmakat. Meg hogy a winnel kéynelmesen behúzom a zenéket, nem kell az itunessal bohóckodni. Meg emberi kijelző méreten tudok filmet nézni a HTC-n. Kényelmesebb és kellemesebb az egész.
12/24 anonim válasza:
Semmi bohockodás nincs iTunes-ba. Beteszed az összes zenédet és kikipálod ami éppen kell :P
13/24 bp1985 válasza:
Androidnál meg rádugod a gépre, és felmásolod itunes nélkül... Maradjunk ennyibe. Az x10-et meg ne soroljuk a htc, vagy az apple sorba.
15/24 anonim válasza:
jogos, szerintem se. Sonys android az egy ***.
Mondjuk az is igaz hogy a HTC Sense amit láttam belőle az tetszik.
16/24 anonim válasza:
A válasz írója 36%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:09
De a droidnál kijelölöd az egérrel, aztán behúzod. rohadt gyorsan és kényelmesen megvan. Az itunes-nál agyf@szt kaptam mindig, mert fél órán keresztül kellett 600 számot egyenként pipálgatni. Meg itunes-t telepítgetni, frissíteni, belépegetni, stb...
17/24 anonim válasza:
s2-t nem fog már venni mert epölék betiltották...-.- xD egyébként meg nekem régebben 3g-m volt...és rádugtam gépre(megjegyzem nem gyenge gép) elindult a szinkronizálás itunes-al és 5-10 percre befagyasztotta a gépet...XD az meg h microSIM kell bele, hát te bajod, ha utánna kéne rendes sim XD
18/24 A kérdező kommentje:
ha valakit érdekel most 3GS-em van amit a SAJÁT pénzemből vettem. De apa munkájához is kell okostelefon, a Brokernetnél meg aztmonták iPhone kell. Ő vesz egy 4-est, és elcserélem vele a 3GS-t amit a SAJÁT PÉNZEMBŐL vettem...f@szfej. Attól h vkinek iPhone-ja van nemfeltétlenül kuncsorgott apuci lábai előtt..
2011. aug. 25. 12:30
19/24 anonim válasza:
akkor mégis apucitól kapod nem?
20/24 A kérdező kommentje:
b@zdmeg ha nemtudod mi van a háttérben akkor ne verd itt magad...nemhogy értelmest választ adnál
2011. aug. 27. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!