Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nemsokára fogok kapni iPhone...

Nemsokára fogok kapni iPhone 4-et, de a számomat meg szeretném tartani. De nekem miniSIM-em van, az iPhone-ba pedig microSIM kell. A T-Mobile-ban megcsinálják nekem h kivágják?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 16:08
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
Igen, ha T-Mobile-os vagy akkor kivágják.
2011. aug. 24. 16:13
 2/24 anonim ***** válasza:
viszont ha megunod a szifont, akkor utána problémás lesz a dolog
2011. aug. 24. 16:33
 3/24 bp1985 ***** válasza:
Nem lesz problémás, mert majd kap egy kártyát is apucitól.
2011. aug. 24. 17:00
 4/24 anonim ***** válasza:

ja igaz :)

amúgy nem értem mérnem 4s-t kér, ami most fog majd kijönni. a szifonos sznobok körében már elavultnak számít a 4.

2011. aug. 24. 17:09
 5/24 bp1985 ***** válasza:
Mert senki nem tudja, hogy fogják hívni a következő szifon-t:)
2011. aug. 24. 17:20
 6/24 anonim ***** válasza:
67%

Nah a 2 droidos majom. bp megint irigykedik a masik pedig bunko. Egyebent szerintem nem kell kivagatnod hanem tudnak neked adni egy micro sim-et ugyanazzal a szammal. De szerintem a legkozelebbi T-Pontba megtudjak neked mondani.

Na azt meg vegkepp nem ertek hogy egyesek mit ugatnak itt ha valaki iPhonet kap...

2011. aug. 24. 17:27
 7/24 anonim ***** válasza:
bp nem irigykedik, mert neki is volt szifonja tudtommal, csak nem jött be neki és ő is boldogabb a htc-vel.
2011. aug. 24. 17:30
 8/24 bp1985 ***** válasza:
Pontosan, volt szifonom, mindenre jó, csak arra nem, amire kell nekem a telefon. Én nem villogok a telefonnal, mint a kérdező, meg az utsó előtti, hanem használom a telefont. Ha tudnám arra használni, amire kell, nem vettem volna htc-t helyette. Viszont én nem kapom apucitól a telefont, hanem megveszem magamnak. Tudom, ez nektek furcsa, meg minden, de nem mindenki élősködik apucin, mint ti. Ha valami kell nekem, megveszem, és nem addig sírok, amíg megkapom. A kocsimat sem apuci vette, hanem én saját magamnak.
2011. aug. 24. 17:33
 9/24 bp1985 ***** válasza:
Ja, de bocsi, a desire nem az enyém, hanem céges, de a hd2 az saját. Elnézést, ez kifelejtettem.
2011. aug. 24. 17:40
 10/24 anonim ***** válasza:

Senki nem villogott a telefonjával, a kérdező feltett egy kérdést teljesen jogosan.

Képzeld én is saját pénzből vettem az iPhone-om...

Lehet hogy neked nem jött be, de attól még nemkell mindenkit sznobnak nézni aki iPhone-t vesz. Te is vettél egyszer ennyi erővel te is az vagy. No meg 120millo másik ember.

Nekem tökéletesen bejön az iPhone. Nem is kellett jailbreak-elnek, és nem kell azzal foglalkoznom hogy mikor cserélem le. 2009-es 3GS-emen tökéletes fut az iOS 5 béta, lehet nem olyan már mint fénykorában, de 2 évet kihuzott, jailbreak nélkül. 2szer sikerült elrontanom, de az házilag simán helyrehozható volt. Volt Androidos készülék a családba, X10mini amin már a kezdetekből fogva akadt minden játék és 5óra zenehallgatástól meghalt. Az iPhoneom kibirja a papiron emlitett 24óra +t. Lehet hogy egy Galaxy S2 erősebb hardware-esen, de semmi kedvem nemlenne 1év után ROM-ot főzögetni hogy a legujabb OS legyen rajta.

Egyébként én kifejezeten örülök hogy nincs teletömködve az iPhone-om widgetekkel, és a flasht se hiányolom. Adobe Reader megvan az bőven elég. elég a fentről lehuzató Notification Center, amin ottvannak az árfolyamok, és az időjárás. Igaz Jailbreak-el már 2008óta megvan ez a funkció, nem hiányzott, de jó hogy van.

A kijelző mérete nekem pont optimális, és napfényben is tökéletes. Játszani netezni telefonálni is jó. Egyedül a kamera része nem tetszik, de a Camera+ ezen is segitett

2011. aug. 24. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!