Samsung Galaxy S vagy Iphone4?
16:03:
Nagyobb ... vagy, mint gondoltam. A másik telefonokon is ugyanolyan szépen, gördülékenyen elfut az az autós játék, azt garantálom (ilyen Asphalt játékok is). A grafika ugyanolyan szép. A magasabb pixelsűrűség a 4-es ájfónon inkább olvasásnál és hasonló tevékenységeknél jön ki, ott nyújt valamivel többet. Játékokhoz, filmnézéshez pedig ugyanolyan jók a Samsung telefonjai. Ráadásul az AMOLED képernyőknek hála a kijelző nem fakó, élénkek a színek, kontrasztos a kép, a fekete pedig tényleg koromfekete.
16:33:
Értelmes érveléssel viszont nem tudsz szolgálni. Mondjuk hogy is várhatjuk el az apple-fanboyoktól, -fangirlöktől...
17:40:
Én a 16:20-as válaszommal -tartalmas érvekkel alátámasztva- mentem szembe a 12:32-es kijelentéssel.
Nekünk egyébként nem kell érvelni semmi mellett vagy ellen, hisz nem mentünk szembe semmilyen telefonnal - 16:20 óta.
Ha minden igaz vacaknak tartod a Samsungot. Írd le miért, mi vele a problémád, mi nem tetszik benne. Ha úgy kívánod, akkor reagálni fogok rá. Várom az érvelésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!