Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S vagy Iphone4?

Samsung Galaxy S vagy Iphone4?

Figyelt kérdés
Kort én nemet is irjatok pls
2011. aug. 16. 12:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

16:03:

Nagyobb ... vagy, mint gondoltam. A másik telefonokon is ugyanolyan szépen, gördülékenyen elfut az az autós játék, azt garantálom (ilyen Asphalt játékok is). A grafika ugyanolyan szép. A magasabb pixelsűrűség a 4-es ájfónon inkább olvasásnál és hasonló tevékenységeknél jön ki, ott nyújt valamivel többet. Játékokhoz, filmnézéshez pedig ugyanolyan jók a Samsung telefonjai. Ráadásul az AMOLED képernyőknek hála a kijelző nem fakó, élénkek a színek, kontrasztos a kép, a fekete pedig tényleg koromfekete.

2011. aug. 16. 16:20
 12/17 anonim ***** válasza:
iPhone 4-et, egyértelmü... A Samsung egy vacak és csak az elvadult Apple utálók javasolják mindenhol.
2011. aug. 16. 16:33
 13/17 anonim ***** válasza:

16:33:

Értelmes érveléssel viszont nem tudsz szolgálni. Mondjuk hogy is várhatjuk el az apple-fanboyoktól, -fangirlöktől...

2011. aug. 16. 16:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Neked is milyen sok tapasztalatod van a Samsungokkal.. Ha így lehordod, akkor úgyis lehetsz lemaradva velük. csak utána kellene nézni. Kicsit el vagy tévedve sajnos. utolsó előtti.
2011. aug. 16. 17:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Én se látok töletek semmilyen érvelést :)
2011. aug. 16. 17:40
 16/17 anonim ***** válasza:

17:40:

Én a 16:20-as válaszommal -tartalmas érvekkel alátámasztva- mentem szembe a 12:32-es kijelentéssel.

Nekünk egyébként nem kell érvelni semmi mellett vagy ellen, hisz nem mentünk szembe semmilyen telefonnal - 16:20 óta.

Ha minden igaz vacaknak tartod a Samsungot. Írd le miért, mi vele a problémád, mi nem tetszik benne. Ha úgy kívánod, akkor reagálni fogok rá. Várom az érvelésed.

2011. aug. 16. 17:50
 17/17 Dm.Tenty. válasza:
iPhone4!!!!Veri mindet!
2011. szept. 19. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!