Polgár Jenőő kérdése:
IPhone4 vagy Samsung Galaxy s2?
Figyelt kérdés
Melyiket vegyem,melyik a jobb?2011. júl. 18. 20:55
1/9 anonim válasza:
IPhone, bár a Galaxy S2 célszerűbb lenne operációs rendszer szempontjából.
3/9 anonim válasza:
Ne ezeket hasonlítsd össze mivel az iPhone 4 tavaly jelent meg a Galaxy s2 meg nemrég. Majd nemsokára megjelenik az iPhone 5 és majd azzal hasonlítgassátok.
4/9 anonim válasza:
ar/ertek aranyba az S2 nyer, de ha lenne sok felesleges lovem, akkor iphonet vennek, de nem a 4est,nem az 5ost v 4s v mi lesz a kovetkezo,mert az mar 2 magos lesz.
5/9 A kérdező kommentje:
énis erre gondoltam, csak nem tudom mikor jön ki az új iPhone, nekem a közeljövöbe kéne teló, mert már az enyém haldoklik :S
2011. júl. 18. 21:06
7/9 anonim válasza:
Menőzni vele a társai elött . mert most ez a divat :D
8/9 A kérdező kommentje:
hát netezés, médiás cuccok,meg persze hívni tudjon.
2011. júl. 18. 21:12
9/9 anonim válasza:
21:04:
Majd persze. Az az összehasonlítás is nagyon fair lenne... Ugyanis a kis epülös mérnökök nem tudják orvosolni a túlmelegedés problémáját, emiatt valószínűleg csak télen, vagy jövő év elején jelenik meg az új szappantartó; így aztán elég csúnya dolog lenne az új ájfónt a majd' egy éves S kettessel összehasonlítani, nemde? In conclusion ergo a Galaxy S 3-mal majd megtehetjük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!