Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb iphone4 vagy...

Melyik a jobb iphone4 vagy samsung galaxy s2?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Mind a kettő jó, mind a kettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai, az oprendszerük is teljesen más. Ezért nem lehet ezt eldönteni, majd az iphone fanok az iphonet a samsung fanok pedig az sgs2-t fogják írni. Talán annyi, hogy az sgs2 ár/érték arányban jobb, de ha a pénz nem számít akkor én az iphone4-et venném.
2011. júl. 26. 13:53
 2/8 anonim ***** válasza:
a Galaxy jobb. kijelzője, hardvere, kamerája mind jobb. talán a külső borítása kicsit gagyibb. oprendszerük kb egy szinten van. az IOS5 talán kicsit jobb lesz mint a droid
2011. júl. 26. 14:00
 3/8 anonim válasza:
mire használnád őket? mert ha mondjuk fényképezésre akkor s2 írd le pls... az iphone 4-gyel jobban tudsz villogni :D mert az emberek többsége jobban elalél ha azt mondod hogy hé iphonom van mindhogy hé samsungom van... de szerintem az s2 jobb...
2011. júl. 26. 14:08
 4/8 anonim ***** válasza:
az s2-vel szerintem jobban lehet villogni. a nagy super a+-al elég brutálisan néz ki. még egy nem hozzáértő is eléggé megnézi
2011. júl. 26. 14:17
 5/8 A kérdező kommentje:
oks köszi de am mi az hogy IOS5??iphone 5 v mi??
2011. júl. 26. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Az IOS5 a legújabb oprendszer iphone-ra...
2011. júl. 26. 16:33
 7/8 A kérdező kommentje:
iphone 4 re lehet majd frissíteni vagy oylat kel van amit már avval adtak ki??
2011. júl. 26. 17:03
 8/8 anonim ***** válasza:
nem az iphone4-et lehet frissíteni IOS5-re.
2011. júl. 26. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!