Iphone4 vs samsung galaxy s2-vélemény?
Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 12:20
1/10 anonim válasza:
Nem egy kategoria az egyik 1 magos a másik dual core...
S2
Vélemény a keresöt hasznalni luxus ?
4/10 anonim válasza:
iPhone a király! Az S2 egy trágya!
5/10 anonim válasza:
Én sokáig a Samut istenítettem, de a napokban kezembe került egy 4. generációs alma telefon. Szerintem mindkettő jó, el kell döntened mire használnád, zene, és net, mert akkor alma, vagy üzleti használat, mert akkor Samu.
Iphone-be nincsen rádió, ez eléggé nagy bréking...mivel zenetelefon, a Samsung meg olcsóbb...szóval inkább Samu! :)
6/10 anonim válasza:
az sgs2 szép és jó, csak alkalmazások nincsenek olyan széles skálán mint az iphone-ban. annyval nem is gyorsabb az sgs2 h csak a sebesség miatt legyen érdemes azt venni. iPhone4 a legjobb választás.
7/10 anonim válasza:
Nah végre van mégegy Applefan rajta kivül :)
8/10 anonim válasza:
miért neked az összes alkalmazás rajta van az iphone-on? Ott már gond van akinek nem elég a 250.000 alkalmazás
10/10 anonim válasza:
S II ! 1,2 GHZ Dual core processor,Super Amoled Plus kijelző ! 8mp kamera ! nézd meg az összehasonlítást .. több áll a Galaxy mellett mint az iPhone mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!