Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek ezesetben?

Mit tegyek ezesetben?

Figyelt kérdés

Vn egy ipod touchom jailbreakeltem és használtam célnak megfelelően. fél napja beázott és nem mükszik a sleep gombja.

Gondolom egy enyhe korrodáció lépett fel tehát hardveres probléma. Ha elviszem garanciális szervízbe ( ert még gari alatt van) feljelenthetnek azért ha észre veszik hogy ez egy törött azaz jailbreakelt pédány? Jelzem hogy elötte restoroltam de ha mégis észre vesznek valamit számíthatok jogi következményekre esetleg vádiratra???

2011. aug. 11. 22:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Mire számíthatsz? Arra hogy a javítás végén kapsz egy számlát amin a javítás ára van és ki kell fizetned.

1. vízre nincs garancia.

2. szoftveres beavatkozásra sem.

Vádirat helyett áfás számla amit kapsz.

2011. aug. 11. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Jogi kötvetkezmény helyett pénzlevonási következmény, vádirat helyett magas számla.
2011. aug. 11. 23:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Na de elmentem egy másik nem garanciális szervízbe és ott a diagnózis az volt hogy a vízérzékelője tiszta csak enyhe korodálódás lépett felés ez átterjed a többi részére is. Vízbe nem ejtettem csak estleg egy csepp a zsebemen keresztül. Így is pénzt számolnak fel??
2011. aug. 12. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha már elvitted, ezt is megkérdezhetted volna igazán. Nem mi fogjuk elkérni a pénzt ha fizetni kell, hanem ők.
2011. aug. 13. 08:56
 5/5 A kérdező kommentje:
valóban, ez egy releváns megállapítás
2011. aug. 13. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!