Valaki rendelt már innen telefont: www.mobile. Shoprenter.hu Best Forest Hungary Kft. Cg.12-09-007282 2618 Nézsa, Árpád utca 9. Adószám: 23297618-2-12 Best Forest Hungary kft. Megbízható az oldal? Nem tud róla valaki valamit?
Sziasztok, van még egy pár gyanús "cég", amelyiktől hasonló feltételekkel, illetve áron lehet telefonokat rendelni. Én karácsony előtt próbáltam a
www.consolgsm.com-tól rendelni. Nem volt megadva kézbesítési határidő, ezért mailben rákérdeztem, hogy hogy megy ez. Azt a választ kaptam (asszem egy gmail-es címről): "A rendszerünk fogadta a megrendelését de csak előre utalás esetén tudjuk teljesíteni karácsony elött az akció keretében." Magán az oldalon egy szó sincs karácsonyi akcióról. Na azóta is jön a telefon. Ezt az "
akciót" főleg karácsony előtt játszotta meg pár bűnöző, mivel olyankor még könnyebb eladni bármit. De gondolom most is vannak még. Számomra a mai nap gyöngyszeme az Ali Baba Mobile LTD. Találó név, nem? :) Ha egy pár ilyen oldalt megnézel, messziről felismered a többit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!