Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki rendelt már innen...

Dready9226 kérdése:

Valaki rendelt már innen telefont: www.mobile. Shoprenter.hu Best Forest Hungary Kft. Cg.12-09-007282 2618 Nézsa, Árpád utca 9. Adószám: 23297618-2-12 Best Forest Hungary kft. Megbízható az oldal? Nem tud róla valaki valamit?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 21:32
1 2 3 4 5
 31/46 anonim válasza:
Már többen vagyunk,akiket akiket átvert,de az egyik károsultnak fent van a telefon száma,én is vele vettem fel a kapcsolatot,Fel kell jelenteni,én hétfőn megyek a rendőrségre.
2011. aug. 6. 06:03
 32/46 anonim válasza:

Elgondolkodtató, hogy a legelső válaszadó (aki megkapta a telefonját elviekben, és korrektnek kiáltotta ki a céget), nem az oldal üzemeltető írta-e...

Gondolom sokan emiatt mertek utalgatni, de néha nem árt kicsit gondolkodni, hogy ugyebár nem látjuk, hogy ki ül a monitor előtt...

2011. aug. 7. 08:04
 33/46 A kérdező kommentje:
Egyértelmű, h ő írta... Már amiatt is gyanus, h névtelenül írta am:) De akk is az lett volna kicsit, ha regisztrált írja... És ez a kis szemét féreg biztos most is olvassa ezt az üzenetet is:) Lehet, h valahogy IP cím alapján kellene megpróbálni keresni... hátha:S
2011. aug. 7. 15:15
 34/46 dorned válasza:
Nem nekünk kell keresni!!!A rendőrségnek és ennek csak akkor van esélye ha minél többen mentek el a rendőrségre!!!Elötte vegyétek fel velünk a kapcsolatot h ügyiratszámot tudjunk mondani amire lehet hivatkozni,igy a rendőrök tudni fogják h már több károsultja van ugyanannak az ügynek!!!Ne üljetek tétlenül otthon!!!!!!Kapjuk el!!!
2011. aug. 8. 08:02
 35/46 anonim válasza:
Nos én is megtettem a feljelentést a 18ker.kapitányságon,én is azt mondom,aki károsult,minél elöbb tegye meg a feljelentést,/Nem kell szégyellni,hogy elbasztuk az előre utalással/
2011. aug. 8. 13:50
 36/46 anonim válasza:
Sziasztok én is benyaltam 72.000HUF-tal a dolgot, mert előbb cselekedtem mint gondolkodtam! Felvettem a korábban kiírt tel számú sráccal a kapcsolatot és holnap a megadott rendőrségi ügyiratszámra hivatkozva teszem meg a feljelentésem! Aki így járt telefonáljon h minél többen legyünk és Kapjuk El!!!
2011. aug. 8. 23:43
 37/46 sner válasza:

[link]

Már fel is függesztették a honlapot!

2011. aug. 9. 12:37
 38/46 dorned válasza:

Akkor talán elkezdték komolyan venni a feljelentéseket!!!

Ez jó,csak így tovább:)

A baj az h sokan nem fognak rátalálni a blogra azok közül akik ugyan így beleestek ebbe a csapdába!!!

De ha mégis akkor tényleg fontos h tegyék meg a feljelentést mert úgy tűnik h el lehet érni vele vmi haladást!!!

2011. aug. 10. 13:47
 39/46 anonim válasza:
Sziasztok, én is írtam ide nem rég! Csak annyi h remélem nem a srác tünteti el a nyomait pl. ezzel weblap eltüntetéssel, hanem tényleg a rendőrség nyomul előre! A legelső kommentelő pedig biztosan közülük való, és igen minden nap olvassa ő is az irományainkat uh ez úton is üdvözlöm és jelzem ha találkozunk az nem lesz jó neki!
2011. aug. 11. 06:12
 40/46 dorned válasza:

Hát már késő h ő tüntesse el a nyomokat!Minden megvan...telefonszámok,adatok,címek...sok sok infó amit még aznap megszereztünk mielőtt megtettük a feljelentést pont amiatt h ne tudja eltüntetni:):):):)

Már csak a feljelentések kellenek:):)):):)

2011. aug. 11. 08:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!