Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki rendelt már innen...

Dready9226 kérdése:

Valaki rendelt már innen telefont: www.mobile. Shoprenter.hu Best Forest Hungary Kft. Cg.12-09-007282 2618 Nézsa, Árpád utca 9. Adószám: 23297618-2-12 Best Forest Hungary kft. Megbízható az oldal? Nem tud róla valaki valamit?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 21:32
1 2 3 4 5
 11/46 Teso92 válasza:
Most beszéltem velük korrektnek tűntek!! 1 szer sem mondta azt nekem a tag h vegyem meg mert milyen olcsó es h milyen szuper... azt mondta kb hárrom hónapja él a cég. Meg h havi szinten 2-3 ezer telefont adnak el. és azért hozták létre a veboldalt, mert valakik olyan gusztustalan szinten nagy hasznot raknak rá a telefonokra h csak na..szal nem toom vkinek ki kéne próbálni..:D vmi ötlet??
2011. aug. 1. 12:28
 12/46 anonim válasza:

én is ma találtam rá az oldalra...nekem már van egy iphone 4-em de én a gsmline-nál vettem 140ért, ott nem volt semmi előreutalás, ez amúgy arra jellemző ha vki a te átutalt pénzedből akarja megrendelni a terméket..

szal most öcsémnek keresgélek iphone 4et.. én is felhívtam a srácot és hááát nem győzött meg teljesen a kapkodó válaszokkal. visszahívtam,h akkor személyesen megnézném és megvenném, mert háát akkor mégiscsak látom miről is van szó.. de személyesen nem lehet! csak futárral..merthogy nem is tud kp-s számlát kiállítani és csak vmi raktár van ahova a futár bemegy az áruért.. innentől nem értem,hogy miért is nem tud számlát kiállítani amikor elvileg a készülék mellé mindenképpen adni kellene (kivéve ha tényleg az van,h csak azt csinálja amit sokan vaterán,hogy berendel vmit külföldről és ő csak közvetít...ha pedig így van akkor könnyen lehet,h még kapunk rá egy 25%-os adót is ha union kivülről jön amit elhallgat), na mindegy.. abba már nem akartam belemenni,hogy akkor a futár kiszállítását a raktárához kérném :P

sajnos vmiért non nem akar személyesen kontaktolni az eladó. Azért ha vki rászánja magát egy vásárlásra, jelezze mer érdekelne,h mit is adnak ennyiért. :)

2011. aug. 1. 15:13
 13/46 A kérdező kommentje:
Hehhh... Most látom, h átírták a szállítást, h a GLS-sel csinálják...:) Gondolom aki írta az iphone-os kommentet értesítést kért, hha írnak ide, akk értesítsék neki és nézi, h mi nem stimmel az oldallal és most javítgatják ki... H megbízhatóbbnak tűnjön... Ha még 2 hét múlva is fut majd az oldal sztem akk talán megbízható... Addig viszont NEM AJÁNLOM SENKINEK!
2011. aug. 1. 15:41
 14/46 A kérdező kommentje:
Teso92 : Nekem még azt mondta, h napi 35-öt adnak el... Meg is kérdeztem ,h úgy mégis honnan szerválnak ennyi telefont ilyen rövid időn belül, mire a válasz: " én a zöldségestől sem szoktam megkérdezni, h honnan szerzi a telefonokat" -gondolom a telefon helyett itt a zöldségre gondolt, csak zavarban volt kicsit... Nekem kb 10-szer mondta, h rendeljek még pénteken:) Szal nem tudom, én nem bízok bennük... Ha igaz lenne amit mondanának, akk lehetne kapni 95.000ért is Galaxy 2-t... Nem csak 70ért amennyiért ők adják, meg 120-ért amennyiért mások:) Ha esetleg rendelnél, akk plz írd meg a tapasztalatodat! Sok sikert és légy óvatos!:)
2011. aug. 1. 15:46
 15/46 anonim válasza:
Sok furcsaság van. Először a Webáruházban össze-vissza van írva minden, posta-futár, utánvét és közben csak futárral lehet rendelni. Komolytalan még az E-mail címe is citromai.hu. Megnéztem több telefont áruló céget az összesnél az E-maíl cím vége a cég neve. Levelekre nagyon lassan válaszol szinte nem is. Árukeresőn, kirakat és többi oldalon nem szerepel. Találtam egy hasonló weboldalt demó módban.: [link] Nagyon sok a hasonlóság. Hát én óva intenék bárkit is a vásárlástól.
2011. aug. 1. 17:01
 16/46 Teso92 válasza:
azt nem értem h biztos van olyan hülye, aki amint meglátja h húú milyen olcsó tuti h rendelt. Na most ha őket atverik, akkor csak lenne vmi nyoma neki legalább ha az internetre felrakná, vagy ha rendőrségrre menne,azonnal leállítják az oldalt.!! szal nem toom a GLs-t nem lehet valahogy utolérni h tényleg szállít e nekik???mert ha ők azt mondanák h igen akkor lehet h van benne valami..mert csak kell valami nyoma legyen mikor elvileg feladja név vagy cégnév vagy valami.... vagy nem toom nincs ötletem.. sajna..
2011. aug. 1. 18:31
 17/46 anonim válasza:

a napi 30-40 telós értékesítést én is végighallgattam kissé izzadó hangon. illetve fontos infót kaptam meggyőzésem céljából, miszerint 5ezer ft-os haszonnal árulja a telókat... ha így lenne már minden 2. embernek iphone-ja lenne, tele lennének az aukciós oldalak használt olcsó okostelókkal.. de ez nem így van. sajnos azt már megtanultam,h ami túl szép,h igaz legyen, az nem is az..

én személyesen eskü megnézném mit árul és ha eredeti venném is meg de kicsit vicces,h csak futáron keresztül üzletelne.

2011. aug. 1. 19:49
 18/46 anonim válasza:

most néztem rá a demo.shoprenter.hu oldalra..

azért érdemes egy pillantást vetni a "rólunk" menüpontra :D

munkatársak alatt: Példa Béla, László, Kata.... családi vállalkozás...vagy vmi nem stimmel például :) nem is beszélve a Harwardos modellképekről.. jó meglátás volt attól aki erre az oldalra rátalált :)

2011. aug. 1. 19:59
 19/46 sner válasza:

Ez egy nagy rakás.....

Ha ez tényleg működne és 1000-2000db telót adnak el ami azt jelenti egy 50000Ft-os telefonnál 50 000 000 Ft - 100 000 000Ft-ok jönnek mennek ott! Hát egy ilyen cég mit akarna a paraszttól??:) Meg ha most meg is akarna célozni minket akkor 1-ember állna rendelkezésünkre egy ilyen cégnél??

Mert én más telefonszámot nem találtam az oldalon csak egyet! Egy név lenne csak megemlítve az egész oldalon?? Akivel telefonon beszéltem az se mutatkozott be:)

Ekkora pénzeknél nem tudna nyitni egy üzletet magának ahol az emberek személyesen is átvehetnék a telefont??

Fakitermelés lenne a fő tevékenységük cégbejegyzés szerint?? És még lehetne sorolni az elbaszott dolgokat a weblapon a telefonos beszélgetés során!

De a legjobb az hogy felhívtam és érdeklődtem hogy nekem kellene majdnem mindegyik telóbol 10-20db és hogy lehetséges e azt mondta a srác hogy igen mondtam neki hogy csak úgy kötök üzletet ha az én megbízott futárcégem megy az áruért és személyesen rendeznénk az anyagiakat mivel 4-5 millió forintról van szó! És erre is azt mondta hogy így nem lehetséges!Kérdeztem tőle hogy az ügyvezető aki fel van tüntetve a honlapon hogy tudom elérni mert akkor vele megbeszélném!Azt a választ kaptam hogy ő nem tudja az elérhetőségeit de ha elutalom a pénzt akkor 3-4 napon belül leszállítják a megrendelt termékeket:)

Itt letettem és azóta fel sem veszi nekem:)

Ha komoly cég lenne akkor passzolná a 4-5 milliós üzletét??:D

Nevetséges az egész...

Kérjétek az ügyvezető elérhetőségét és hebegni habogni fog és többet nem veszi fel nektek:D

2011. aug. 2. 21:38
 20/46 anonim válasza:
Kb. 5 perce felhívtam a GLS-t (Tel.:061-802-0265) és érdeklődtem, hogy szállítanak e egy bizonyos "Best Forest Hungary Kft."- nek... A hölgy nagyon készséges volt, meg is nézte nekem az adatbázisban, de sajnos, (mindannyiunk szomorúságára) nem talált ilyet... Valamint én is azt olvastam, hogy lehet utánvétellel vásárolni, vagyis kapom a telefont, adom a pénzt, bár a rendelésnél már nem áll fenn ez a lehetőség, én pedig nem vagyok hajlandó, csak úgy elutalni több tízezret... Írtam nekik 2 levelet, hogy hogyan lehet, hogy nem állnak szerződésben a GLS-sel, valamint miért nincs utánvét.. Ha megkapom a választ, szívesen megosztom veletek :)
2011. aug. 3. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!