Valaki rendelt már innen telefont: www.mobile. Shoprenter.hu Best Forest Hungary Kft. Cg.12-09-007282 2618 Nézsa, Árpád utca 9. Adószám: 23297618-2-12 Best Forest Hungary kft. Megbízható az oldal? Nem tud róla valaki valamit?
Én sajnos csak későn találtam rá a beszélgetésetekre....:(Én megrendeltem telefont.be is buktam:(Tegnap még beszélt velem a csávó h feladta a rendelésem és ma megérkezik...Hát nem érkezett...Felhivtam a gls-t és sehol semmi...Egy nagy átverés az egész...
Kiderült h a szám ami hivható: feltöltőkártyás nem utána járható jah és persze már ki sem cseng....hangpósta
A futárszolgálat nem áll kapcsolatban a céggel nem is tud róluk semmit...
Már megtettem a szükséges lépéseket...A Feljelentést a rendőrségen!!!
A cib bankban a számlaszámot bejelentettem h valami nem stimmel vele...
A futárszolgálatot értesítettem...
Írtam az expressznek h vegyék le a hirdetést,mert átverés az egész!!!!
Ha valaki hasonlóképpen jár(t) az keressen fel!!!
Elérhetőség:20/2637311
Én is beszéltem ezzel a sráccal, kérdeztem Tőle, hogy miért nem lehet mégis azt megoldani, hogy lemegyek a raktár elé, megnézem, hogy milyen az árú, és utána fizetek. Nem lehet, csak átutalással válasz érkezett. El is meséltem neki egyik barátom esetét, hogy őt átverték már iphone-nal, kapott egy demokészüléket, az eredeti helyett. Ezen csak nevetett, és mondta, hogy bankszámlát csak személyesen, személyigazolvánnyal lehet nyitni. Nagyon fiatal volt a srác hangja, megkérdeztem tőle hogy mégis kivel beszéltem, azt mondta hogy Wunderlich Jánosnak hívják(csodálatos neve van, biztos ez is kamu...).
Szerintem ha él is az oldal egy darabig, max 1-2 hétig, utána ugyanígy meg fog próbálkozni még több embert lehúzni, gyakorlatilag csak egy új tárhely kell, és egy kicsit más design az oldalnak, ez secperc alatt megvan...
Nekem is nagyon csábító volt az ajánlat, de nem fogok idegeneknek utalgatni 100 ezer ft-ot, és aki ennyire nem meri megmutatni a terméket személyesen, ott már baj van. Nem is kicsi.
Sajnálom azokat, akit átvert, szerintem kb 4-5 ember lehetett.
Én is amikor megláttam ezen a hihetetlen jó áron az iphonokat, gugliztam egy kicsit. Milyen cég, valaki rendelt-e már. Itt sok ésszerű választ lehetett olvasni, ami elgondolkodtatta az embert.
Kérdeztem azt is a sráctól, hogy milyen hely ez a Nézsa, ahova be van jelentve (amúgy nincs messze Pesttől). Mondta, hogy csak oda van a cég bejelentve, de nem ott van a raktár. (Kamu, kamu hátán...).
Még külföldön is többe kerül az iphone 4, mint amennyiért ő árulja. Mondta, hogy nagyker áron vannak, és hogy ez az áfát is tartalmazza, úgyhogy 100 ezer forintért +1600 ft-os gsl házhozszállítási költségért, enyém lehet, utaljam a pénzt, segít ha valami nem megy, nyugodtan hívam. (Biztos azért volt ilyen készséges, mert nő vagyok, és azt hitte, előbb beugrok, így még jobban dagad majd a pénztárcája...).
Remélem mindenki rátalál erre az oldalra, és nem rendel ettől a csaló bandától!
Én ezt már korábban kommenteltem...ezek szint tényleg hatalmas kamu és még mindig igaz,h ami túl szép,h igaz legyen az nem az :(
Egyébként azt is megkockáztatom, hogy a cég ami fel van tüntetve, nem is tud arról hogy itt szerepel ezen a telós oldalon. A feltüntetett cégadatok mind nyilvánosak és neten is 1 perc alatt hozzáférhetőek.. Bki felhasználhatja őket a cég tudta nélkül sajnos.. Remélem a feljelentésnek lesz eredménye és elekapják mert az ilyenek tönkretehetik az internetes kereskedelembe vetett bizalmat is... nem beszélve mindenkinek az egyéni anyagi káráról.
Zárás képpen az is elég ellentmondásos volt,h a srác mindenkinek azt mondta, h ezek bruttó árak, az oldalon pedig fel van tüntetve az az ár amit ő bruttónak nevezett mellette pedig, h +ÁFA. De ez már csak hab a tortán..
További fejlemények a történtekben...
Voltunk a rendőrségen és feljelentést tettünk,tehát már hivatalosan is bűncselekmény amit a tag csinál...
A lakcímén ahová "ba van jelentve" még sosem hallottak róla...érdekes...
A cég ahová be van jegyezve(nézsa) hát hogy is mondjam...Elég furcsa...
Elméletileg nem tudnak róla h oda cég be van jegyezve, de cég székhelynek csak akkor adhatsz meg egy helyet ha tudod bizonyitani h engedélyed van rá vagy ott laksz...Nah itt most mindent tagadtak,mint megtudtam..A rendőrségnek elég sok nyom van a birtokában amin elindulhat,átadtunk nekik mindent amit találtunk...
Most várunk h ők mikor jutnak azoknak az információknak a nyomára amit nekünk 1 nap alatt sikerült kideríteni...
És még annyit az egészről h aki károsult, ne tétovázzon menjen el a rendőrségre feljelentést tenni, h foglalkozzanak a dologgal és elkapják az embert h ne alapíthasson másik céget és ne folytathassa a pénzszerzést tőlünk"kis emberektől"
Sziasztok!
Csak megerősíteni tudom az előttem szólókat.
Ez egy csaló sajnos.
Én is kifizettem a telefon árát.
Tegnap még elérhető volt a fickó és mondta hogy legkésőbb ma küldik.
Ma már el se lehet érni.
NE VEGYEN SENKI TÖLE SEMMIT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!