Milyen telefonod van?
Figyelt kérdés
Bármilyen van, írd ide. nem/kor2011. júl. 3. 15:34
51/79 anonim válasza:
újra énv agyok aki szid mindenkit, mert állítólag csóró vagyok és nincs pénzem telefonra XD
tényleg nincs pénzem rá :D gyűjtöttem, 20-ér vettem egy x10 mini pro-t XD tudom hogy sz*r, de vegyél már nekem jobbat 20ból :D
mostani utolsónak 15évesen kétmagos telefon? XD
nem a magokkal van baj hanem azzal hogy mennyibe kerül és hogy hány éves vagy XD amúgy meg, angry birds-özni nem kell két mag XD
54/79 anonim válasza:
48ason sírtam fel a legjobban tényleg. 12 évesen és iphone. nem divathuszár újgazdag epülfánboj, áh.
nekem egy Motorola DEFYom van, szeptemberben vettem, tökéletesen működik. CM9 van most rajta, szépen muzsikál. Ja, és én kb. egész nyáron dolgoztam érte. :)
56/79 anonim válasza:
Samsung Galaxy S3 + Nokia Lumia 900
60/79 anonim válasza:
Samsung Galaxy S3 & Samsung S5230
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!